Arkadaşlar fiyatı 26900 tl civarında, bütçem de kabaca bu kadar. 2 ay sonra ödemeye başlayarak 6 taksitle peşin fiyatına alabiliyorum ki asgari zammıyla birlikte daha alınası geliyor böyle düşününce. Tek sorum bu pc alınır mı pişman eder mi? Bu fiyata değer mi veya bu fiyat banında bundan iyisi var mıdır? Ekran kartı 140 watt diye anladım ama yanlışsam düzeltin lütfen.
https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-an515-58-intel-core-i5-12450h-8-gb-512-gb-ssd-rtx-4050-6-gb-freedos-15-6-fhd-144-hz-ips-panel-tasinabilir-bilgisayar-nh-qlzey-007-p-HBCV00005CKU7Q?magaza=BOZDAN%20Teknoloji
Aynı internete bağlı iki cihazda tamamiyle farklı indirme hızları
|
Lenovo ip3 rtx 3050 i5 12500h alınır mı?
|
Dark Soul 3 Deluxe Edition
Arkadaşlar selamlar, ikinci el sitelerinde arayıp bulamadım. PS4 için Ds3'ün dlcleri ile birlikte olan cdli versiyonunu arıyorum. İkinci el veya sıfır fark etmiyor, nereden bulabilirim?
Hoparlörde Statik Ses
Arkadaşlar selamlar, yakın zamanda bilgisayarımda kullanmak için Mikado MD-SBT26 model ürünü satın aldım. Bluetooth modu gayet düzgün çalışıyor fakat kablo ile bilgisayara bağladığımda sürekli bir uğultu sesi geliyor. Statik ses gibi. İnternette yabancı birkaç yerde akım korumalı aux kablolarının durumu çözebileceğini okudum ama ne kadar doğrudur bilemedim. Bluetooth moddayken ses çalmadığı zaman kısa bir süre (10 15 saniye kadar) oluyor sadece, sonra duruyor. Ama aux ile bağlıyken sürekli devam ediyor. Çözümü var mıdır acaba? Şimdiden teşekkürler.
PEAQ PQ50FMN403 50" 126 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD LED TV
PQ50FMN403 50" 126 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD LED TV fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
İlk defa konu açıyorum farklı bir başlıkla vs açmam gerekiyorduysa affola. Linki eklediğim PEAQ PQ50FMN403 50" ekranı almak istiyorum. Ps3 ve Ps4 Pro var elimde, olur da Ps5 alırsam da 4k 60fps'te oynamaya tamamım dolayısıyla 120hz ihtiyacım yok. Çoğunlukla dizi film izlemekte, arada pcyi veya konsolları bağlayarak yatağımdan bir şeyler oynamakta kullanacağım bir ekran almak istiyordum. Araştırırken bunu buldum. 50 inch 4K HDR destekli olması, dahili wi-fi alıcıya sahip olup smart tv özelliklerinin de olması büyük artılar gibi geldi. Bu zamanda bu fiyattan sıfır malzeme bulunca biraz kıllandım. Markayı daha önce hiç kullanmadım, internette de çok bir şey duymadım. Duyan bilen var mıdır? Alınır mı acaba? Şimdiden teşekkürler.
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 4.238 (Bu ay: 188)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware