Şimdi Ara

Peak reklamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Reklam yüzünden yine darbe oluyor sandım

• Globallikten falan bahsediyorlar siteye girdim 2 tane oyun yapmışlar 2 de gizli uygulama varmış, ne ayaksınız olum siz

• _bluescream_ kullanıcısına yanıt
    peak büyük firma. zynga da falan satıldı o yüzden paraları var. yaptıkları oyunlar candy crush cakması saçma sapan mobil oyunlar foruma gelmez ama mobilde parayı cok iyi kaldırdılar. şirket en son ingilteredey miydi neydi hatta global yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

Globallikten falan bahsediyorlar siteye girdim 2 tane oyun yapmışlar 2 de gizli uygulama varmış, ne ayaksınız olum siz
    Dünyanın en büyük 5 mobil oyun geliştirici firmalarından biri, Abd de en çok oynanan oyunları geliştiriren şirket ve İstanbul merkezli. Türkiye nin uluslararası alanda en büyük teknoloji şirketi olması muhtemel

• quote:

Orijinalden alıntı: instance

Dünyanın en büyük 5 mobil oyun geliştirici firmalarından biri, Abd de en çok oynanan oyunları geliştiriren şirket ve İstanbul merkezli. Türkiye nin uluslararası alanda en büyük teknoloji şirketi olması muhtemel

Alıntıları Göster
    Sitelerinde bişe göremeyince boş beleş bişe sandıö. Tebrik ederiz kendilerini o zaman

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 13:36:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.