Şimdi Ara

PDÖ SİSTEMİ(TIP FAKÜLTELERİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
2
Favori
7.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam tıp okurken zaten işlediğiniz konunun tüm yönlerini görüyorsunuz zaten o konunun başka ayrıntısı çok zor oluyor sen de textbook ya da makalelerle daha iyi kavrıyorsunuz yani konuya hakim oluyorsunuz en azından bizim fakülte için böyle
  • hocam dünyaca ünlü tıp kitaplarının yazarları halen o okulda ders veriyor ben bu olmalı

aynısı dünyanın her tarafında geçerli örneğin amerikada dünyanın en iyi okulları hep boston new yok gibi şehirlerde olur hiç gelişmemiş şehirde en iyi okulun olacağını nerde görülmüş ki tek kelimelik saçmalık
  • fenerbahçe. F kullanıcısına yanıt
    gerçekten boş konuşuyorsun
  • Akdeniz Üniversitesi'nde de Pdö var fakat entegre sistemin içinde. Yani her komitede pdö 1 haftalık yer kaplıyor. Yani bazı fakülteler pdö ağırlıklı eğitim veriyorken bazıları entegre sistemin içinde veriyor. Verimliliği tartışılır ama bizim fakültede her pdö zamanı farklı kişilerle ekip olup farklı bir öğrenme modu ve interaktif katılım ile güzel bir hafta geçiyorsun. Biraz araştıranlar pdö'nün Dokuz Eylül ve Pamukkale'de( yanlış hatırlamıyorsam) daha ağırlıklı verildiğini görebilirler. 1 senedir Dokuz Eylül de entegre sisteme geçti diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavaşMeydanında1Tutsak -- 3 Temmuz 2020; 16:36:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neyseki boyle dertlerim yok 50k yi gecemedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bos ver kral cok da bi olayı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoğun komiteler sonrası stres attığım ilaç gibi gelen 1 hafta Pdö haftası oluyor seviyorum o yüzden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerbahçe.

tamamen gereksiz bir öğrenim biçimidir. ağzı bol laf yapan öğrenciler hocanın gözüne girer sadece.
    orta sınıf tıp fakültelerinde vardır (DEÜ, ANKARA Ün. ve Akdeniz Üniv. gibi) bir de hacettepe de.

gerçek tıp öğreniminin olduğu Cerrahpaşa, Çapa gibi okulların kapısından bile giremez. hacettepe de yakında kaldırır muhtemelen.

tıp topluca öğrenilen tiyatro biçimi değildir. bireyseldir.
    Kesinlikle katılmıyorum keşke her komite başında pdö olsa.Gayet bilgilendirici ve araştırmaya teşvik edici.Hemde komiteye bir ön hazırlık
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.