Bildirim
Pdfmaster’ın fişi 2 günde çekmesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Haydaa bu kötü oldu:(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de çok üzüldüm Allah tan özderi verdiler de matını ve fenini çözerim alan denemesi niyetine sonuçta işime yaradı :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-66CEC5845 -- 16 Aralık 2019; 18:3:37 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Cidden cok iyi olcakti. Üzüldüm
burdan devam etseler keşke.Cidden güzel gidiyordu -
Hocam zor, ya çok anonim kimlikle VPN vb... ile yapılmalı ya da yurt dışından yoksa yayın evleri ulaşıp tehtid ediyor
Forumda atılıyor zaten cogu
Youtubeden de kaldırılmış apotemiler kitap olsa anlarımda bu apotemi denemelerini neden bu derece korumaya çalışıyor ki ?
Sonuçta dışarıdan satın alınamıyor çok bencilce ve saçma bir şey bence -
Apotemi kitap deneme olarak muazzam onun haricinde çöp ne kaldı diyen arkadaşlar gelmeden kaçınız apotemiden bayi listesine ulaşabildiniz verdikleri adamlar çar çakal onlar bile tam bilmiyor madem bu kadar denemenin gtünü kovalayacak versin bayi iletişim adreslerini yapan yerleri adam gibi gidip kaydolalım tg geneli adı altındaysa adamlar baya şey paylaşmıştı yazık oldu
Hayır yani amacı anlamadım bi zarar da elde etmiyorlar ki diğerlerine geçince denemeler şu kafadalar sanırım Biz o kadar uğraştık bu denemelere bize para veren kurumlar yararlansın sadece
veya belki denemelerden yararlanmak için diğer kurumlarda bizi satın alır kafası başka bir şey gelmiyor aklıma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5CA6AEEDC -- 16 Aralık 2019; 19:16:16 > -
Belki tepki gelecek ama apotemi maestro bence tam sınav formatına uygun bir deneme değil Türkçesi bana aşırı derecede basit geldi. Hiç çeldirici bir şık yoktu. Halbuki ÖSYM nin kalesi Türkçedir ve Türkçeden çok kaliteli sorular gönderir. Sosyaline bir şey demeyeceğim orta ayarda idi. Matematiği cidden tam sınav formatında idi. Yeni nesil kaliteli sorular vardı. Fende ise keza yine çok sağlam ve zor sorular vardı. Özellikle biyoloji bana bir şey kattılar iyi oldu çözmem ama fende ÖSYM kasmıyor bu kadar. Apotemi sayısal anlamda mükemmel bir yayın maestro nun AYT denemeleri çıksa o zaman mükemmel bir iş olurdu ama ben tyt sini pek beğenmedim açıkçası. 345 çözüm 3d endemik paraf bunlar tyt denemesi anlamında apotemiden daha iyiler bence
Hocam valla eşit agırlık olduğum için tek sayısal dersim mat ve bana da matematiğini atmışlardı ilk sınavın bilgim dahilinde yorum yaptım ama Tr kolaylığı hakkında ben de birkaç yorum okudum dediğiniz gibi ösym bence sevdi bu işi Tr bu sene de 2019 gibi gelirse şaşırmam matematikten daha hızlı yamultuyor ama dediğiniz gibi bana göre de diğer saydığınız denemeler de gayet güzel kendileri kaybederler hocam paşa gönülleri bilir şu ay olmuş soru havuzlarından 600 matematik sorusu ayıklayıp bir deneme çıkarmak bu kadar zor olmamalıydı neyse ya amaaan iyi akşamlar kolay gelsin hocam -
Kurumsal denemelerden bahsediyorsanız katılıyorum 345 ve 3D çok iyi iş çıkarıyor ama her şey sınava yakınlık değil. Denemelere ösym tarzı olsun diye de yaklaşmamak lazımquote:
Orijinalden alıntı: Guest-66CEC5845
Belki tepki gelecek ama apotemi maestro bence tam sınav formatına uygun bir deneme değil Türkçesi bana aşırı derecede basit geldi. Hiç çeldirici bir şık yoktu. Halbuki ÖSYM nin kalesi Türkçedir ve Türkçeden çok kaliteli sorular gönderir. Sosyaline bir şey demeyeceğim orta ayarda idi. Matematiği cidden tam sınav formatında idi. Yeni nesil kaliteli sorular vardı. Fende ise keza yine çok sağlam ve zor sorular vardı. Özellikle biyoloji bana bir şey kattılar iyi oldu çözmem ama fende ÖSYM kasmıyor bu kadar. Apotemi sayısal anlamda mükemmel bir yayın maestro nun AYT denemeleri çıksa o zaman mükemmel bir iş olurdu ama ben tyt sini pek beğenmedim açıkçası. 345 çözüm 3d endemik paraf bunlar tyt denemesi anlamında apotemiden daha iyiler bence
-
Maestro-2 varsa atar mısınız bana
Hocam özderin cevap anahtarı var mı sende? Hesapta paylaşıldı mı hatırlamıyorum ama paylaşıldıysa da ekran görüntüsü almayı unutmuşum. Nette de aradım bulamadım -
Özder i atar mısınız hocam?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ozder pdf atabilir misiniz
Hocam özderi atabilir misiniz bana da ?
Özelden de yazan olmuş buradan bir açıklama yapayım pdf dosyasını bilgisayara indirmiştim ama hesap silindiği için link kayboldu o yüzden maalesef atamam arkadaşlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-66CEC5845 -- 17 Aralık 2019; 13:34:4 >
Cevap anahtarı yok hocam sonra paylaşacağız demişti ama kapandı hesap
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X