Bildirim
PDF yi Word e nasıl aktarırım?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
solid converter pdf programını kullan. Tam sürümünü birkaç ay önce Chip vermişti. -
olabilir ama able2doc süper çeviriyor ama 5 sayfa ceviriyor elimdeki belge 8 saufa ve reimlerde var içinde abby nin programınısa denedim ama adam gibi olması able2doc için yardım -
Resimler falan varsa benim önerdiğim program pek işe yaramaz. Sadece metinleri çevirebiliyor. Resimleri, grafikleri vs.. ya yok sayıyor ya da saçma sapan şeyler çıkartıyor. Diğerini bilmiyorum. Kolay gesin. -
ya ne iş father bende solid var ve bir dosyayı (resimli ve yazılı) en iyi o çevirdi.
ondan sonra en iyi abby çevirdi,
en kötüde bu able2 çevirdi.
ya bendeki dosyada sorun var (çünkü abby idi sanırım, çevirmeden evvel uyardı bu standard değil diye) yada sizdeki sürümleri farklı falan filan!! -
quote:
Orjinalden alıntı: ilhami
ya ne iş father bende solid var ve bir dosyayı (resimli ve yazılı) en iyi o çevirdi.
ondan sonra en iyi abby çevirdi,
en kötüde bu able2 çevirdi.
ya bendeki dosyada sorun var (çünkü abby idi sanırım, çevirmeden evvel uyardı bu standard değil diye) yada sizdeki sürümleri farklı falan filan!!
Kötü çeviriyor demedim ki dostum. Ama resimleri doğru dürüst çeviremediğini duydum sadece onun için söylemiştim. Az önce özellikle denedim. Duyduğum da söylediğim de doğruymuş. Yine de solidden daha iyi çevireni olmadığını da duymuştum. Walla başkalarının yalancısıyımZaten uğraşmam öyle program çevirecek de hazıra konacam falan. Çok gerekiyorsa oturur paşa paşa yazarım. Neme lazım yanlış bir harf çevirir, gözümden kaçar falan. Rezil olmak da var işin ucunda
-
Adobe reader da fotograf makinasi sekli var , yada onun solunda text secimi var,
ben böyle yapiyorum acikcasi
ama sizin kayanaklar uzunsa,isiniz uzun sürer
orada ne yapilmali,bunu bilmiyorum -
abby finela bn bi çevirmiştim yazı okunmaz hale geldi onu türkçeleştirme sürdü 1 gün yazıyı 0dan yazsam aynı hesaptı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X