ben ilköğretimde bilişim teknolojileri öğretmeniyim. Pdf formatında gelen eylül ayı ekders bordrosu ekranda gayet normal gözüküyor, ama yazıcıdan çıktı alınca çince gibi çıkıyor. Bazı okullardada aynı şekilde olmuş. Ama bazı akrkadaşlar sorunsuzca yazdırmışlar. problem yazıcı ayarlarında mı , bu konuda yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
en güncel adobe pdf indirip de deneyin versiyon farkından doğan bi hata olabilir
versiyonla alakası olduğunu düşünmüyorum. denemelerimizi hep pdf in son sürümüyle yaptık. olmayınca kaldırıp bir alt versiynu kurup denedik sonuç yine aynı
yazıcıda bir problem olmadıgından emin olmanız gerekir birkaç sayfa örnek sayfa çıkarın yada pdf'i word belgesine çevirin bu şekilde çıktı almayı deneyin googleda "pdf to word" şeklinde arama yaparak ilgili yazılımlara ulaşabilirsiniz..
pdf dosyasını farklı bir acrobat reader programının kurulu olduğu ama aynı marka printerin olduğu bir pc de denedik ve sorun yok. aynı sürümü kendi makinama kurdum yine olmadı. printer alınan diğer çıktılarda da sorun yok javascript:void(AddText('')) yani benim makinada sadece pdf çıktısı alırken sorun yaşıyorum.