Şimdi Ara

Pdf Şeklinde kitap okuyan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben bu şekilde kitap okuyorum
    bilgisayar başında ekran parlaklığını iyice azaltıp, müzik eşliğinde kitap okumayı çok seviyorum.
    diğer arkadaşlara saygım sonsuz ama bilmiyorum öbür türlü (yani normal) sıkılıyorum.

ayrıca bilgisayardan okumanın avantajlarından biri de bilmediğm bir kelimeyi (veya görseli) anında kopyalayıp arama motorundan öğreniyorum...
    bi de daha rahat eeliyor, ayağımı uzatıyorum falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChicharitoHernandez -- 24 Aralık 2012; 18:57:24 >

• "Pdf" yok "mobi" olur mu? 10 metre ötendeki ananı babanı çıkaramazsın ileride eziyet ediyorsun gözlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

"Pdf" yok "mobi" olur mu? 10 metre ötendeki ananı babanı çıkaramazsın ileride eziyet ediyorsun gözlere

yok hocam zaten miyobum gittiği yere kadar artıkta yazılar çok büyük yani okurken falan kitapta zorlanacağımdan daha az zorlanıyorum. o kesin.
    ekranında parlaklığını karartmamın sebebi zaten bu

bi de öbür türlü kitap okumayıp yine bilgisayarın başında kalacağım için göz bozulma süremin değişeceğini sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChicharitoHernandez -- 24 Aralık 2012; 19:43:57 >

• Elektronik ortamlarda kesinllikle okuyamıyorum. Ele alınan kitabın tadı bir başka. Ayrıca her türlü gürültüde okuyabilmeme karşın hafif bir müzikte dahi dikkatim allak bullak oluyor ve kitabı bırakıyorum. Müzik eşliğinde okuyabilmenize şaşırdım.
  • ben telefondan 5-6 satir yazi okuyunca gozlerim yoruluyor kitabi hic okuyamam normali daha iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende anlamıyorum bu müzikle beraber kitap okuyanları ya.
    Hele PDF olarak hiç okuyamam heralde.
  • Ekrandan makale okumak bile sıkıcı, kitap elde olmalı. E-Kitap tutmaz diyoruz ama hadi bakalım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİR KİTAP ARIYORUM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Heves ettim bir ara internette ilgimi çeken kitapları pdf olarak telefonuma attım bazı dersler çok sıkıcı oluyor üniye elimde kitap götürmeye de üşeniyorum.En azından telefondan açar okurum dedim.Ama olmadı, okuyamadım Bir türlü konsantre olamadım telefondaki yazılara.Ama inat ettim okuyacağım diye ve okumaya devam ettim.Yaklaşık yarım saat hiç olayın içine giremesem bile okudum ve başımı cep telefonundan kaldırmamla gözlerimin iptal olması bir oldu Uzaktaki hiçbirşeyi seçemez oldum başıma ağrılar girdi.Bir daha da yooook dedim.Alırım elime mis gibi kitabımı sayfalarını çevire çevire okurum

• demek ki birazda bünyeyle alakalıymış. bende de hiç yorulma falan olmuyor monitörden bakınca.
    elime alıp okuduğumda da uykum geliyo mayışıyorum yayılıyorum falan

biraz, hatta biraz değil çok geç başladım kitap okumaya, hep gözlerim monitöre alıştı diye de sorun olmuyor olabilir benim için :)

quote:

Orijinalden alıntı: A Moonwalker

ben telefondan 5-6 satir yazi okuyunca gozlerim yoruluyor kitabi hic okuyamam normali daha iyi

telefondan zor olur tabi hocam

• 1-2 kitap okudum iPod'dan sonra bıraktım.
  • Benim için de sorun olmuyor ama hep kitabımı alır,koltuğuma uzanır kahvemi yudumlaya yudumlaya okurum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hiç okuyamıyorum öyle, kitabı eline alına alıp okumanın ayrı bir tadı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurningMoon

Benim için de sorun olmuyor ama hep kitabımı alır,koltuğuma uzanır kahvemi yudumlaya yudumlaya okurum

aynısını yapmaya çalıştım BirKaç kere. Ama o kahveyi içemeden soğudu hep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde kahvem çabuk bitiyor

• Bir kere denedim kitap mundar oldu(tek bu kitabım böyle oldu diğerleri 0 gibi) kahve döküldü daha da içmem okurken.Kitabın "Kıyamet Gösterisi" olası da ilginçtir kitabın baş ve sonundaki yazarların görüşlerinin yer aldığı bölümleri okuyanlar bilir ilginç olmasının sebebini hatta yuh denecek bir ilginçliktir.

• Ben kahveyi peşinen içip okuyorum kitaba daha iyi konsantre oluyorum
  • Birkaç kere kitap indirdim, PDF ile okuyacaktım fakat ne okuyabildim ne zevk alabildim, kesinlikle bana göre değil bilgisayar ya da telefondan kitap okumak
  • arkadaşlar o kahve illa ki dökülüyor ne yaparsanız yapın çözüm yok :D
    ben okurken hiç dökmüyorum, çünkü kitabı tutma derdi falan yok bilg.dan olunca, ama bu seferde kahveyi mutfaktan bilgisayarın olduğu yere götürene kadar hep döküyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChicharitoHernandez -- 26 Aralık 2012; 16:39:44 >
  • Birisi ''Kitap ve Kahve'' mi dedi ?
  • beyler kindle alın o sekilde cok guzel okunabiliyor kitaplar.... diger e-kitaplar gozu bozmaya meyilli ama kindle da sanki normal kitap okuyormussun gibi oluyor...ekranı cok hos...

icine 4 bin tane kitap attım... simdiye kadar okudumlarımla parasını cıkarmısımdır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.