Şimdi Ara

PDF dosyasına nasıl imza eklerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
16.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, adobe acrobat pro 8.0 var bende.. bu program sayesinde pdfye yazı ekleyebiliyomuşum ama nasıl yapcağımı bilmiyorum.. bu konuda bilgisi olan anlatırsa sevinirim

• Hmm. Ben sadece PDF dosyalarını okuyabildiğinden öte geçtiğini duymamıştım.. Gerçi bahsettiğiniz versiyon yeni versiyonu, belki düzenleme yapabilme modülü de eklenmiş olabilir. Şayet Adobe ile yapamazsanız şu programla PDF dosyalarınızın metinlerini düzenleyebilirsiniz.

[ PDF Editor ]

Umarım faydalı olur,

Kolay gelsin..
  • resim ya da yazı ekleyebilir miyiz bununla?
  • bi gösterseniz :S
  • Evet resim de eklenebiliyor. Detaylı olarak kullanmadım.. En kısa zamanda dener, burada yazarım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: credo

Evet resim de eklenebiliyor. Detaylı olarak kullanmadım.. En kısa zamanda dener, burada yazarım..

unuttun mu bizi
  • Kusura bakmayın, unutkanlık başa bela işte n'aparsınız.
    PDF editörü açıyorsunuz, düzenlemek istediğiniz vir PDF dosyasını File'dan Open ile açın ya da soldaki listeden PDF dosya nerde bulunuyorsa (Masaüstü veya Belgelerim gibi..) ordan da seçerek açabilirsiniz. Dosyayı açtınız diyelim, sayfa üzerinde sağ tıkladığınızda Add Text (Yazı Ekle) seçeneği ile metin ekleyebiliyorsunuz. Resim eklemek için de, hemen yukarıda Pictures (Text Block'un sağında) ikonuna tıkladığınızda açılan menüden Add Pics'i seçerek eklemek istediğiniz resmi ekleyebilirsiniz. Add Pics dediğinizde mause ikonu + şeklini alır, resmi eklemek istediğiz bölümde 1 kez tıklayın ve mauseyi hareket ettirerek resmin boyutunu ayarlayabilirsiniz. Etrafı kırmızı çizgili sarı alan resminizin boyutlarını ifade eder. Add Picture penceresi açıldığında da Add new picture buttonuna basarak eklemek istediğiniz resmi seçiyorsunuz ve OK dediğinizde seçtiğiniz resim belirlediğiniz ebatta PDF dosyanıza ekleniyor.
    Kısaca böyle. Kullanımı oldukça basit, zorluk çekiceğinizi sanmıyorum. Eklediğiniz resimlerin yerlerini ayarlamak içinse, resmin üzerine sağ tıklayıp Move'yi seçtikten sonra resmi istediğiniz yere sürükleyebilirsiniz. Aynı şey metinler için de geçerli..

Kolay gelsin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • credo, çok saol.. büyüksün :) son bi soru sorcam.. ben oluşturduğum pdf'nin içeriğini nasıl koruyabilirim? yani sağ altta sarı ilit simgesinin çıkmasını nasıl sağlarım? bu konuda bi bilgin var mı?
  • Nası yani..? PDF dosyası üzerinde yaptığınız değişiklikleri kaydetmekten mi bahsediyorsunuz tam olarak algılayamadım..?
  • evet kaydettik sonra kimsenin değiştirememesi için, üzerinde oynamaması için.. bir nevi salt okunur gibi bişey..
  • Bakın, burada Encrypt Decrypt PDF adlı bir PDF dosya şifreleme programı var. Bir de PDF Dosyalarını Şifreleme ve Koruma başlıklı bir yaz var burada da. Mutlak işinize yarayacak bi'şeyler vardır diye düşünüyorum. İncelemenizi öneririm..

Kolay gelsin..

• çok saol
  • baska herhangi bir programa gerek duymadan pdf 8 de sifreleme yada kisitlama yapabilirsiniz, dokumani actiktan sonra files->document properties->acilan pencerede 2.sekmedeki security penceresini acin password security isecin yeni acilan pencerede permissions kisminda ki kutuya bir tik atin password ve diger kisimlar aktif olacaktir passwordunuzu yazip changes allowed kismindan nelere izin verip vermediginizi secin , ok leyin ve cikin

kolay gelsin
  • office2007 ile kendi pdf' inizi oluşturabilirsiniz. bunu da ben ekleyim.
  • Pdf dosyalarına elektronik imza atmak için şu blog yazısını okumanızı tavsiye ederim. Çok basit bir şekilde imzanızı dijital hale çevirip tüm PDF'leri imzalayıp kaydedebiliyorsunuz. Hem de imzanız elle attığınız şekliyle görünüyor.

http://www.normalisgood.net/pdf-dosyalarina-elektronik-imza-nasil-atilir/
  • Merhaba,
    İmza Yeri
    İmza Yeri - Yasal geçerliliği olan anlaşmalar yapın, imza toplayın.
    https://imzayeri.com
    herhangi bir dokümanı yükleyince pdf e çeviriyor. Sonra elektronik imza ya da mobil imzanızla bu dokümanı yasal olarak imzalayabiliyorsunuz. Pdf doküman üzerine istediğiniz alanları ekleyip doldurulması için ilgili kişilere e-mail ile gönderebiliyorsunuz. Dokümanlarınız güvenli ortamda saklanıyor. İstediğiniz zaman görüntüleyip paylaşabiliyorsunuz. Ücretsiz imza atabiliyorsunuz. Ücretsiz deneyebiliyorsunuz da... Kullandığımız güvenlik standartları ve yöntemlerimiz hakkında daha fazla sorunuz varsahttps://imzayeri.com/sikca-sorulan-sorular/ e bir göz atmanızı öneririm. Burada olmayan sorularınızı da bizlere yönlendirebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.