Bildirim
pdf dosyası açamıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
yokmu yardım eden -
adobe reader in her gün zırt pırt updat i çıkıyo.kur onları bakalıım... -
hang versionu yüklü ??? -
quote:
Orijinalden alıntı: hayro35
arkadaşlar bilg. adobe reader yüklü olasına rağmen hotmail de maille gelen pdf dosyasını açamıyorum.neden olabilir yardımlarınız için teşekkürler.
Aynı durum bende de var ama nedeni üzerinde durmadım... Adobe programın yüklü ise programlardan adobe programını başlat, sol üst tarafında bulunan dosya sekmesinden açı tıkla ve çıkan kutucuktan açmak istediğin PDF dosyasını tanıt... Anında açılıyor...
Kolay gele...
Ben böyle kullanıyorum artık. -
tmm arkadaşlar nette biraz araştırdıktan sonra buldum..antivirüs programından dolayıymış onu etkisizleştirince sorun çözüldü hepinize teşekkür ederim
-
Arkadaşlar Bana Bi Word Geldi İçerisinde 4 Adet "PDF" Uzantılı Dosya Var 3 tanesi Başarılı şekilde Açılıyor Yanlız 1 Tanesi Açlımıyor Neden Our Acilen Bi Yardım Edermisiniz. ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X