Şimdi Ara

PDF DEN WORD E ÇEVİREN PROGRAM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
0
Favori
81.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hata diyo
    @sserin
  • bende bu prog ların hepsini denedim çeviriyi yaptım ancak word de ya sayfa boş yada soru işareti dolu nerde yanlış yapmış olabilirim acaba acil lazım bana bu word
  • banada bunu yollama imkanınız varmı acaba
    bende elimde bolcana pdf var ancak bunlardan bir kısmını word olarak çeviri yapmam lazım
    vede kaliteli bir çeviri gerekiyor
  • arkadaşlar merhaba, bende yüksek lisans ödevi için çok acil pdfden worde çevirecek free bir program arıyorum. yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim
  • bakalım olacxak mı
     PDF DEN WORD E ÇEVİREN PROGRAM
  • Merhaba arkadaşlar..
    Elime bine yakın türkçe, eski kitap pdfleri geçti; ki düzenlemeyi düşünüyorum (reklamlar silinecek, kapak eklenecek, dizgi hataları ..vs)..
    Önceki entrylerdeki BÜTÜN online çeviricileri ve birkaç programı denedim; hep türkçe karakter sıkıntısı var.. Neredeyse hepsinde büyük harf "i" ve "ç" hep sorunlu; bazıları da türkçe karakterlerde direk font değiştiriyor..
    pdf düzenleyici denedim; onda da örneğin birkaç satırı sildiğimde, sildiğim boşluk öylece duruyor; bir alttaki yazıları yukarı taşımıyor..
    Dropbox sunumu ile public sunacağım; hem benim için de kindle yükleme hazır olur.. Bu konuda işime yarayabilecek program, programlar; deneyimli arkadaşlardan tavsiye istiyorum.. (ücret-li & siz sorun değil)
    Sevgiyle kalınız ;)

*** SORUN ÇÖZÜLDÜ***

3 gün sonunda birçok program denemeyle, mutlak çözüm bulundu! Büyük & küçük, hiç bir türkçe karakter çeviriminde sorun yok!
    Tipard PDF Converter Platinum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SymphoniC -- 15 Aralık 2013; 21:49:23 >

• Bir üst mesajda çözüm bulunmuş ama alternatif olarak önerebilirim. Tracker Software pro - PDF-XChange 5 pro versiyonu.içinde pdf tolls var onunla bir kaç işlem yapılabiliyor isterseniz bir göz atın.programın linkini veremiyorum kusura bakmayın ama internetle aranız iyiyse ulaşamıyacağınız bir program değil.Kolay gelsin.
  • nitro pdf kullanıyorum içinde o özellik de var :)
  • Seviyeli Yarbay kullanıcısına yanıt
    abicim kaç gündür uğraşıyorum,bir türlü beceremedim, pdf 'yi world e dönüştürmem lazım, bana yardımcı olurmusun lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: cubuklucem

abicim kaç gündür uğraşıyorum,bir türlü beceremedim, pdf 'yi world e dönüştürmem lazım, bana yardımcı olurmusun lütfen

hocam var 1 2 donusturucu ama ben onun yerine nitro pro pdf kullanıyorum zaten o ozellik icinde.
    teknomobil sitesindenden indirmistim sanirim pro'sunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: cubuklucem

hocam var 1 2 donusturucu ama ben onun yerine nitro pro pdf kullanıyorum zaten o ozellik icinde.
    teknomobil sitesindenden indirmistim sanirim pro'sunu

abicim bir türlü beceremedim, sana mail atsam bana yardımcı olurmusun?
  • pm attım hocam
  • arkadaşlar bende 290 sayfalık (14 mb boyutunda) bir pdf dosyası var.Evde bilgisayarım yok.İşyerinde de program indirilmiyor malesef.
    İşim için faydalı bir döküman , inglizce olduğu için türkçe karakter sorunu da yok. Bana yardımcı olabilecek biri var mı ? Pm den göndersem
    word e çevirebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saviola83

arkadaşlar bende 290 sayfalık (14 mb boyutunda) bir pdf dosyası var.Evde bilgisayarım yok.İşyerinde de program indirilmiyor malesef.
    İşim için faydalı bir döküman , inglizce olduğu için türkçe karakter sorunu da yok. Bana yardımcı olabilecek biri var mı ? Pm den göndersem
    word e çevirebilir misiniz ?

Gönderin hocam deneyeyim.
  • Hocam baştaki 5 sayfayı çevirebiliyorum ama diğer sayfalar olmuyor. 2 programla denedim birincisi hata verdi diğeri sadece 5 sayfayı çevirdi.

@saviola83
  • Başka yardımcı olabilecek var mı ?
  • abby fine reader

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.egitimhane.com/pdfyi-worde-cevirme-programi-d127959.html bu işine yarar Türkçe karakter desteğide var.
  • lütfen bir banada yardımcı olabilr mi? , ben cok program yukledım denedım bir turlu su elımdekı 10 sayfayı worde cevirmeyi beceremedim.
    programlar da denediğimde worde ceviriyor ama pdf seklinde ben onun uzerınde (kelimelerin ) değişiklik yapamıyorum yani lütfen bilgi veririmsiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.