Şimdi Ara

PDA ler en fazla kac GB sd card destekliyor? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
7.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tesekkürler ben yeni bir 2gb kartveokuyucu almak istiyorumda en hızlı ikiliye nasıl ulasırım diye merak ettim
    sonuçta bu bölümde pdada film izleyen birçok insan var belki güzel bir ikili yakalayan vardır diye sordum
    yoksa senin bilgine bişey demiyorum
    Eger çok hızlı ikili bulan varsa söylesin bende ondan alayım
  • Arkadaşlar,

6515 için kart kapasitesi ve hızı sorulmuş fakat, biliyorsunuz bu cihazın 2 girişi var. SDIO ve Mini SD.

SDIO, ileride başka cihazlar(wifi) bağlamak için ayırmayı düşünüyorum, diğer(Mini SD) girşi için tavsi edebileceğiniz kapasite ve tavsiye edeceğiniz marka model nedir?

Ayrıca fake kart kazığı yemememek için tavsiye edebileceğiniz firma ve(veya) kartın sahtesiyle gerçeği arasındaki farkı anlayabileceğim bir işaret var mı?

Teşekkürler.
  • önceki mesajları okudum okudum ve okudum... şimdi şunu sormak isterim:

imate Jamin kullanan biri olarak, alabileceğim en iyi kart fiyat/perf. olarak Sandisk 2GB mı? yanlış mı anlamışım? ama alınca da bunu imate üzerinden okuyup yazmak faydalı? laptopun kart okuyucusunda kötü performans verebilir?
  • hocam bende HTC touch toch cruise var. Bu cihaza 4 GB SDHC kart uyumlu mudur. Bilen biri cevaplarsa sevinirim. Bir de bu cihaza rom yüklemeyi detaylarıyla ve mümkünse resimleriyle ama sonuna kadar anlatacak birileri yok mu valla çok mutlu olacağı .selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdgunes -- 24 Aralık 2008; 12:12:30 >
  • dostuö bende de htc touch cruise var 8 gb kartı sorunsuz kullanıyorum
  • teşekürler.Herhalde sdhc karttır? O zaman bir soru daha:makinede yüklü rom Türkçe mi eğer Türkçe ise ve memnunsanız linkini alabilimiyim.slmlr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdgunes -- 24 Aralık 2008; 8:44:48 >
  • kardeş sandisk sdhc kart.diğer soruna cvp veremeyeceğim kbakma.çünkü bu işlerde ben de yeniyim işin gerçeği fazla anlamıyorum.benimkinde orjinal wm 6.1 ingilizce yüklü bi sıkıntı çekmeden kullanıyorum.bence rom işine girme şimdilik(genede bilenlere danışırsanız daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz)
    saygılarımla,
  • Asus P526 cihazım war...8 gb Micro Sdhc sandisk kartla gayet stabil çalışıyor...
  • Aynen ASUS P535 8Gb.. Sorunsuz..
  • HTC TYTN 2 32 gb'a kadar micro sdhc kart destekliyor. Merak edenler için.
  • Maşallah
    quote:

Orjinalden alıntı: kamikaze33

HTC TYTN 2 32 gb'a kadar micro sdhc kart destekliyor. Merak edenler için.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.