arkadaslar işlemcim p4 3,0 ,ana kartım çift cekirdek desteklio....core duo yapmam için ne yapmam gerekiyor...
anakartının desteklediği işlemci listesine bak ve uygun olan işlemcilerden birini al sonra bilgisayarın cpu fanını sok ve işlemciyi çıkar nasıl yapabileceğin anakartının kılavuzunde harddrive bolumunde vardır yenı işlemciyi tak macunu sur ve fanı yerıne oturt pover kablosunu baglamayı unutma hayıtlı olsun
sağol yardımın için ama ben pc olayında yeniyim ve bole bişeyi emin ol beceremem...o yüzden alcam yere taktırırm artık.....performans olarak falan bayağı iyi olur dimi makina kardes.....
quote:
Orjinalden alıntı: mokko
sağol yardımın için ama ben pc olayında yeniyim ve bole bişeyi emin ol beceremem...o yüzden alcam yere taktırırm artık.....performans olarak falan bayağı iyi olur dimi makina kardes.....
Madem yapamam diyorsun kesinlikle dokunma elindekinden de olma bence. Aldığın yerde hallederler.
Kesinlikle çok daha iyi olacaktır bilgisayarın. Ha bu arada Core Duo değil de Core2Duo tavsiye ederim eğer bütçen yeterliyse.