Şimdi Ara

Pcli ortamda ders çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu tekrar ettikten sonra pc başında konuyu tekrar dinleyip not alıp sonra da pc masasında testimi çözüyorum odaklanma sorunum da olmuyor arada bi bakıyorum yorulduğumda falan bunun bana eksisi olur mu ?

• Updullah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilgisayar ekranı göz yorar. Dikkatin dağılmasa da önermem uykun gelir :D arada bir bakma 5 dakka bile olsa yapma. Gün sonu hakettiğini düşünürsen oynarsın 1 saat filan zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarına f.lux kur ve beyaz ışığı azalt kendine göre.

• Ben evde çalışıyorum sadece bilgisayar telefon başında. Hiçbir sorun olmuyor sadece gözlerimi kurutuyor biraz o kadar

• Bilgisayar masasında çalışıyorsan başarılı olamazsın. ÖSYM bu konuda çok net.

• dubleonursuz D kullanıcısına yanıt
    ÖSYM böyle bir şey mi söylemiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sıcakta ders çalışmak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • Olmaz hocam niye bir eksisi olsun ki :D

• Benim iradem güçlü deyip sigara içmek gibi bir şey yaptığın.

• Madem pc başında ders çalışmak bu kadar kötü yapılmaması gereken bir şey neden millete online dersler önerip izleyerek çalışmasını öneriyorsunuz bana bunu bi açıklar mısınız?
  • Konuyu calisip bilgisayarı kapatıp orda yokmuş gibi çalışman gerek.

• hocam ben de pcden yararlanıyordum da her gün değil.Haftada 1 oturup 1-2 saat boyunca tekrar eden videolar soru çözümleri izlerdim
  • Peki teşekkürler artık konuyu izledikten sonra soruları pcden uzak bir yerde çözerim dersim bittikten sonra ilgilenirim.
  • Ben neredeyse tüm gün bilgisayar masasında oturuyordum ayrı bi çalışma masam yoktu ders çalışırken falan açıp yt twitch vs izliyordum 10dklik biyoloji videosunu 1 saatte izlediğim falan çok oluyordu etkiliyordu yani ama yine de istediğimden çok daha iyi bi sıralama yaptım
    Yani pc başında çalışmak ders çalışmanı etkiler ama sonucu etkiler mi orası muamma

• MechaZix M kullanıcısına yanıt
    Hocam ben video kaç dakikaysa o bitmeden pcde başka bir şeyle ilgilenmiyorum ders dışında yani çalışmama engel olmuyor sadece pc başındayken çalışmam da bi sakınca olur mu ders için diye sormuştum arkadaşlar üniversite bile kazanmazsın demeye getirdiler resmen bu arada sıralamanızı öğrenebilir miyim?
  • Trolleri boşver 2.8kdaydım

• Radyasyon etkisi var, kullanmiyorsan kapat

• her gün en az 7-8 saat bilgisayardayım bi sıkıntı olmadı şuana kadar

alıştıktan sonra kolay geliyor.

lazımsa kullan pek sıkıntısı olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.