Şimdi Ara

pcı e 2 ve 3 arasındaki fark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • simdi gozume carptı hic anakart vs alırken dikkat etmemistim buna bendeki mesela ekran kartı pcıe 2 girisli anakartta pcıe2 girisli simdi yeni nesil ekran kartları mesela amd 7870 kartını ele alalım pcı3 kullanıyor ben bu ekran kartını kullanamazmıyım kendi anakartımda

• quote:

Orijinalden alıntı: loses

simdi gozume carptı hic anakart vs alırken dikkat etmemistim buna bendeki mesela ekran kartı pcıe 2 girisli anakartta pcıe2 girisli simdi yeni nesil ekran kartları mesela amd 7870 kartını ele alalım pcı3 kullanıyor ben bu ekran kartını kullanamazmıyım kendi anakartımda

Kullanabilirsin sadece PCI 2.0 hızında çalısır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awriyedikkat

quote:

simdi gozume carptı hic anakart vs alırken dikkat etmemistim buna bendeki mesela ekran kartı pcıe 2 girisli anakartta pcıe2 girisli simdi yeni nesil ekran kartları mesela amd 7870 kartını ele alalım pcı3 kullanıyor ben bu ekran kartını kullanamazmıyım kendi anakartımda

performans olarak % vermek gerekirse nekadarlık bir fark var ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Awriyedikkat

quote:

performans olarak % vermek gerekirse nekadarlık bir fark var ?

O biraz anakarta baglı benim pci 1.0 anakartta hd5570 kullandım daha sonra pci 2.0 anakarta taktım %100 fark etti yani sendede %20 performans fark eder çokta kafaya takma

• Ne kadar fark olacagi bircok parametreye bagli, islemci, ekran karti vs.Giderek daha da verimli kullanilacaktir ama su andaki maksimum getiri %3-%5.

• quote:

Orijinalden alıntı: inuh

Ne kadar fark olacagi bircok parametreye bagli, islemci, ekran karti vs.Giderek daha da verimli kullanilacaktir ama su andaki maksimum getiri %3-%5.

hocam sizi ve digerlerini tek tek okudum genel olarak fazla bir fark olmadıgı kanaatinde herkez yanıtlarınız icin tesekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2,5 üstü ile 2,75 üstü fark ne
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inuh

Ne kadar fark olacagi bircok parametreye bagli, islemci, ekran karti vs.Giderek daha da verimli kullanilacaktir ama su andaki maksimum getiri %3-%5.

hocam sizi ve digerlerini tek tek okudum genel olarak fazla bir fark olmadıgı kanaatinde herkez yanıtlarınız icin tesekkurler

Rica ederiz.Bu arada "herkez" degil "herkes"

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.