Şimdi Ara

Pcde ısınmadan dolayı yavaşlama ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Foruma yeni üye oldum ve açıkçası çok beğendim.Sizlere bir sorum olacak.Bende acer tm c112 tci tablet pc var.Bilgisayar gerçekten mükemmelde bir sorunum var.Abimle generals oynarken networkten alet ilk bi 1 saat iyi gidiyor.Sonra hd çok ısınıyor.42 derece falan.Bu bilgisayarda fan da yok.Sanırım ısınıncada bilgisayar kasmaya başlıyor.Acaba hd den mi kaynaklanır bu sorun.Eğer değilse sizce nedir? Şimdiden teşekkürler...

• hdd mi 42 derece oluyor yoksa işlemcimi... 42 derece donanımlar için kabul edilebilir bir ısıdır.. sorununuz ısınma kaynaklı değildir...

saygılar...
  • Aslına bakarsan işlemcide ole 40 derece civarı o neysede hdd çok değilmi Acaba bu kasmayı neden yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit_gundogdu -- 9 Ekim 2005, 13:15:10 >
  • valla bence ikiside normal bir sıcaklık heleki bir notebook için
  • Peki bu kasmayı neden yapabilir ?
  • aynı şekilde bendede aşırı bir kasma durmu var ama durmu anlaya bilmiş değilim beinm sistemim p3 800 384 mb sdram (pc133) 80gb samsung hdd 32mb geforce 2 mx 200 ekran kartım var ve interent explorer sayfasını açtığımda msl a sayfayı aşşa doru indidirken acayip kasıoy bilgisayar yada msn de titreme gonderdiğimde 1 dk da zor titriyo benim makine var
  • pc belli bir süre sonra şişer ve yavaşlamaya bu normal, başlar ısınında giderek artması etken olabilir ama senin ısı değerlerin pek anormal değil hatta gayet iyi.Çeşitli programlar dene pcyi hızlandırmak için.mesela hangi sistem kurulu makinada ona göre işe yarar araçlar bulabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop donma kitlenme sorunu
    10 yıl önce açıldı
    PC Kasma ve Yavaşlama Sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • NORMALDIR..SERİN TUTARSAN DAHA YARARLI TABİ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.