Şimdi Ara

PCB matkap tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Geçen yeni bir pcb matkabi alayım dedim. Baktım robotistan.com da baya ucuza var bir tane(matkap 30, sehpası 40 civarı. . Aldım. Sonuç pek şaşırtici olmadı. Ürün berbat ötesi. Matkap ucunu takip çalıştırınca uç, bildiğin dairesel hareket ediyor. Sürekli olarak yalpalayarak dönüyor.aradan 5dk geçmeden tak diye ucundaki mandren düştü. Alıp tekrar takip sıkıştırmaya çalışıyorum ama ne fayda. Motor milinde düz kesit yok. Kesinlikle sıkışmıyor. Mesaj attım iadesi için ama alırlar mı almazlar mi muamma.

Aranızda daha önce alıp kullanıp memnun kalanlar varsa tavsiyede bulunabilecek var mı acaba? Pcb kartlar için kullanıcam genelde 1mm uç işimi görüyor. Belki arada kesim için de kullanırım. Hani onun için sokulup takilabilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostmanzero -- 25 Eylül 2018; 16:48:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostmanzero -- 25 Eylül 2018; 16:48:38 >
  • En güzeli dramel tarzı hobi matkabı denilenlerden almak sonra da penset yerine ayarlı mandren kullanmak. Diğer türlü DC motorlar sıkıntı çıkarabiliyor devrini düşürüyorsun delemiyor, yükseltince stabil delmek zorlaşıyor falan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir kaç yıl önce 100 lira cıvarında hobi matkap seti aldım onlarla deliyorum gayet memnunum. plaketi kesme işlemlerini falanda rahatça yapabiliyorsunuz hemde başka yerlerdede işinizi görüyor
  • selsam69 S kullanıcısına yanıt
    Marka ve modelini yazabilir misiniz?

• Lotus marka 135 w

• Arkadaşlar PCB matkap, freze (karbür) ayrıca istediğiniz çaplarda Ø0.5mm'den Ø32'ye kadar metal, ahşap ve metal dışı malzemelere ilişkin frezeler matkaplar raybalarım imal ediyoruz. Detaylı bilgi içinwww.kirtas.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Matkap tavsiyesi
    18 yıl önce açıldı
    SMD tamir için havya önerisi
    13 yıl önce açıldı
    Metal Matkap Ucu Tavsiye
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.