Şimdi Ara

***PC'Yİ UZAKTAN MODEM ARACILIĞIYLA BAŞLATMAK MÜMKÜNMÜ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar. İş yerimizin alarmı bazı geceler belirsiz sebeplerden dolayı ötüyor.Bende mağazanın bir kaç noktasına webcam yerleştirmeyi düşündüm.(Bu arada bir pc ye istediğin kadar webcam bağlayabilirmisin.Hepsinini görüntüsünü veren yazılımlar varmı)Fakat ya bilgisayar 7/24 çalışacak.(Sabahları zaten açık) Ya da alarm bize haber verdiği zaman ben evdeki bilgisayardan,iş yerindekini açıp remote admin ile kullanıcam.Bu açılma işlemini modem ile yapmak mümkünmü. Daha güzel önerileriniz varmı?
    Teşekkürler....

• quote:

Orjinalden alıntı: asevincel

Slm arkadaşlar. İş yerimizin alarmı bazı geceler belirsiz sebeplerden dolayı ötüyor.Bende mağazanın bir kaç noktasına webcam yerleştirmeyi düşündüm.(Bu arada bir pc ye istediğin kadar webcam bağlayabilirmisin.Hepsinini görüntüsünü veren yazılımlar varmı)Fakat ya bilgisayar 7/24 çalışacak.(Sabahları zaten açık) Ya da alarm bize haber verdiği zaman ben evdeki bilgisayardan,iş yerindekini açıp remote admin ile kullanıcam.Bu açılma işlemini modem ile yapmak mümkünmü. Daha güzel önerileriniz varmı?
    Teşekkürler....

Dediğinle ilgili birşey duydum. IP aracılığıyla BİOS taki bir ayar sayesinde bilgisayarı uzaktan açabilirsin. Ancak birden fazla webcam olayını sanmıyorumm
  • sen en iyisi birkac tane ip cam al onlarla cok daha rahat olur bahsettiğin iş
  • modemle duymadım ama telefonla yapabilirsin..

telefonla istediğin her şeye kumanda edebilirsin..konu ile ilgili elektronik bölümüne bakmanda fayda var..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.