Şimdi Ara

Pc yi Lcd televizyona bağlamak(hdmi ile)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • pcyi lcd televizyona bağlamak istiyorum ama mevcut kablolarla yapamıyorum televizyonda hdmi çkışı var onu kullanmak istiyorum ama ekran kartında hdmi yok.

    Şimdihttp://urun.gittigidiyor.com/DVI-DiS...QQidZZ27939216 bunu alsam bendeki Dvi(erkek) to vga(dişi) linkteki dönüştürücüyü elimdeki bu dönüştürücüye bağlasam yani 2 dönüştürücüyü birbirine bağlamış olsam ve pc deki vga kablosunu kullansam acaba bi problem çkartır mı oyun film falan için kullancam görüntüde bir problem olur mu.

    Eğer bu olmassa sizce nasıl bağlamalıyım bir öneriniz var mı

    Saygılar..







  • şimdi nette gezerkenhttp://urun.gittigidiyor.com/HDMI-TO-DVI-24-1-KABLO-3-METRE-A-KALITE_W0QQidZZ27161374 bu ürüne rastladım ucuz birşey acaba bu iş görür mü ekran kartında dvi çkışı var.


    Birde bendeki ekran kartı Asus 9550GE TD Agp8x 256 mb bundan sesi bu kabloyla aktarmam mümkün değil sanırım. ne şekilde aktarabilirim. Ses kartı yok onboard kullanıorm sesi.
  • Arkadaşım şimdi şoyle anlatayım una ilişkin ir konu daha onçe açmıştım Dvi hdmı donüştürüçü alırşan irde hdmı kaloyla bağlantı ışını halledebilirşin şeşi anakarttan ekran kartına aktarman lazim bunun içinde anakartındaki spdif çıkışından ekran kartının ses girişine sesi aktarman lazım ama hdmı olmadığı için kullanamayailirsin o zaman sesi ayrı kaloyla aktarman lazım
  • http://urun.gittigidiyor.com/HDMI-TO-DVI-24-1-KABLO-3-METRE-A-KALITE_W0QQidZZ27161374 bu kablo benim işimi görürmü? şimdi ekran kartında dvi çkışı var televizyondada hdmi girişi..

    Ses içinde pc de 3 tane sesle ilgili giriş var mic. hoparlor diğer bi tane daha acaba o 3 ünden biriyle televizyona sesi aktarabilirmiyim??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.