Şimdi Ara

PC YI KONSOL GIBI KULLANMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc toplayıp konsol gıbı kullanmayı düşünüyorum oyunlarda tv ye baglıyacam xbox one kolu alıp konsoldan farksız kullansbılır mıyım tus ayarı yapmadan otomatık tanır mı güncel çıkacak tüm oyunları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Logitech f710, 510
    Xbox one
    Xbox 360 kolları direkt oyunları tanır yani kolu taktığında oyundaki tuş dizilimi hemen değişir
    Bende kasadan tv ye 5 mt hdmi ile lkablo uzattım birde usb kablo uzattım f710 kablosuz ile salondan oynuyorum steam big picture ozrlliği zaten steami konsol gibi yapıyor

Bi kaç aya xbox one kablosuz alıcı çıkacak onunla daha güzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aynı ikilemi yaşıyorum. PC yi konsol gibi kullanmak isteyen arkadaşım var. Salonda TV ye bağlayacak.

Kablosuz oyun kolu almayı düşünüyoruz xbox 360 kolarından.

PC yi açtığı gibi mouse a gerek kalmadan kullanabilir mi?
  • eyes-on-you kullanıcısına yanıt
    Fareyi oynatan programlar var kontroller ile ancak onermem. Steam Big Picture dan bahsetmis arkadas, orada direk PS gibi bir arayuze geciyor klayve filan bile kullanabiliyirsun kolla, ama steam icin malum orijinal oyun kullanmak gerekiyor.

Klavye fare normal dursun durdugu yerde hatta kablosuz bi set alirsiniz microsoftun filan(ucuz dandik almayin 2 senede harcadigi pil bile yetiyor) oyunu actiktan sonra oyunlarin yuzde 90 i direk gorur bazilarinda options dan kontroller a gecirirsin ayari, AC serisi, Gta serisi Tomb raider vs f710 ile oynadim fare ile daha kotu olurdu diye dusunuyorym. Sadece fps de fare daha iyi yoksa rpg lerde yarista ozellikle bu kollar bir sahane dostum :).

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4 almak ıstıyorum aslında ancak oyunların durumu ortada pc yı bu sekılde kullanabılırsem o zmn konsola ıhtıyac kalmayacak yıne tam karsılıgı olmasada ıs gorecek gıbı
  • xbox one kolu ile oynarsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.