Bildirim
Pc'yi açarken bu sayfada kalıyor!!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Boot kısmında hdd birinci seçenek mi?
Normal açılışta doğrudan biosa girmezsin acaba klavye de basılı yuş kalmış olabilir mi?
En son olarakta exit kısmında load default benzeri seçenek olacak bios ayarlarını ilk haline döndürür ,onu da deneyebilirsin.(altta f9 da varmış )
_____________________________ -
Söylediklerini yaptım ama yine aynı üstad
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bios pilini sokup bir kaç dakika bekleyin ve pili takip F10 ile ayarları kaydedip çıkın, sorun devam ederse pili yenilemeyi deneyin bilgisayar Casper mi?
Samsung bilgisayar bios pili nerededir 😕
bu ekrana direk girmez büyük ihtimal bios giriş tuşu basılı kalmıştır klavyeyi söküp açmayı denermisin
Bilgisayarcı ya götürdüm Hard disk inin ömrü bitmiştir büyük ihtimal dedi bakıcak bi yarın bakalım sonuç ne olur
Ne alaka hdd kin ömrü bitmiş ulan yerinden kalkan bilgisayar mühendisi sanıyor kendini
Bios pili bitik olsa bile sadece tarih saat pc üretim tarihindeki tarihten açılır pc
Diğer türlü hdd te sıkıntı olsa no boottable yazar yani boot olacak donanım harddisk e erişilemiyor hatası alırsınız direk bios ekranından açılması enteresan klavye tuşları takılı kalmış olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Valla öyle dedi 250 300 lira da masraf çıkardı bende yaptırmadım
-
İşletim sistemi yani windowsun açılması için gerek bölüm harddiskde silinmiş yada bozulmuş windows cd si ile başlangıç onarma yapılabilir yada format.
Format yarıda kalıyor
Harddiskde arıza olma ihtimali yüksek.
Yeni bir laptop harddiski 320gb kapasiteli 120TL civarı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 5 Kasım 2020; 23:46:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X