Arkadaşlar Sapphire 1gb 256bit HD 4850 ekran kartı kullanıyorum malum dx 10.1 olduğu için yeni oyunları çalıştırmamaktadır. Babamın pc de gtx 560 var gecen kartı pc me taktım görüntü geldi "bu arada pc de atinin driver yuklu ve nvidia driver kurmadım daha" direk cpu z den bakayım dedm graphics bölümü boştu bu normal midir ? driver kurduktan sonra bilgiler gelir mi ?
Not: Kursaydın diyeceksiniz babam kartı mini hdmi kablo ile kullanıyormuş bilmiyordum. Benm ona taktığım kart normal hdmi girişli olduğu için kablom yoktu takamadım. Driver kurmadan eski kartını ona taktım. Hafta sonu tekrar deneme yapacağım ustalarımdan bilgi alayım dedim. anakartım biostar am2+ pci exp. 2.0 760L3 gibi birşeydi.
Atı driverlari kurulu olduğu için sistemin kartı görmemesi normal gtx560i sisteme taktıktan sonra ati driverlarini silin ve nvidianin gtx560 için çıkarmış olduğu son driveri kurun problem duzelecektir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
teşekkürler bende öyle tahmin ediyordum yine de sorayım dedim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme