Şimdi Ara

PC'ye Ekran Koruyucusu Dosyası virüsü bulaştı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sanırım adobe virus da deniyor. dosyaların biçimi ekran koruyucusu olarak görünüyor asıl dosyayı da gizliye alıp saklıyor. ve sürekli pc'de otomatikman "gizli dosyaları gösterme" moduna alıyor sürekli bunu değiştirmek zorunda kalıyorum.

norton anti virus yükledim şu an o dosyaları otomatik larak bulup silmeye başladı acaba tam sistem taramasıyla bundan kurtulabilir miyim?

(win7)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 31 Ekim 2021; 8:34:51 >

• Temizler merak etme. İçim rahat olsun diyorsan online tarama yapan Eset, Housecall gibi antivirüslerle de tarat. Yalnız bilgisayarı borsa, bankacılık gibi işlemlerde kullanıyorsan format atmanı öneririm.

• virüs bulaştıysa dosyaları/dökümanlarınızı taratıp yedekleyin. sonra ise temiz bir format atın. şayet internetten alışveriş/ ödeme vs. yapmıyorsanız bunlara gerek yok.

• MarionCobretti kullanıcısına yanıt

yapıyorum ama sanal kart kullanıyorum. bir de virus programı artık tehdit algılamıyor ve o ekran koruyucu dosyaları da silindi. gene de format atmalı mıyım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.