Şimdi Ara

pc yavaşlasında acaba hardisktemi sorun war

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hardiskim 80gblık ama 10gbtı dolu pc çok yavaş ramde 256 bundanmı kaynaklanır yani hardikte bi ara sorun yaşadım kafa atıyodu hardisk sora o kafa atma olayını yapmadı yani ne tavsiye verirsiniz

• 1-kafa atıyorsa pek güvenme o hddye..forumda ya da google da "hdtune" isimli ücretsiz yazılımla bad sektör durumunu kontrol et.
    2-disk birleştirme,gereksiz verileri,internet geçmişini temizleme vs.gibi işlemleri yapmıyorsan bi süre sonra yavaşlaması normal.
    3-xp kullanıyorsan 256 mb ram ile pek bir performans bekleme zaten..ama aşırı bir yavaşlama söz konusu ise yukarda dediklerimi gözden geçir
  • eyw
  • çok geç oldu ama cvp nese ben bu progrAMı yükledim walla ne yararı war sölemedinde en sonunda pcye format attım kendine geldi inş. yine 10 gbta kdar dolunca yavaşlama yapmaz aslında bunun nedeni ne bunu öğrenmek istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: 55rock55

çok geç oldu ama cvp nese ben bu progrAMı yükledim walla ne yararı war sölemedinde en sonunda pcye format attım kendine geldi inş. yine 10 gbta kdar dolunca yavaşlama yapmaz aslında bunun nedeni ne bunu öğrenmek istiyorum

HDD tune ile error scan yapsa idiniz, hdd nizde ozuk satıh olup olmadığını anlar, ona göre bozuk satıhları tamir etmeye çalışlırdınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.