Şimdi Ara

Pc windows açılmıyor acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7 kullanıyorum,Pc sorun tespit etti.Pc açılırken windows dosyaları yüklüyor dedikten sonra başlagıç onarma açılıyor.Disk hatası var sanırım disk hataları düzeltiliyor diyor ama bir müddet sonra pc m de pil zayıf old için kapanıyor.1.5 saat açık kaldı bir kere o zmnda başlangıç onarma sorunu düzeltemedi.Sistemi geride yükleyemiyor acill yardm teşekkürler

• Hiren's Boot CD adlı yazılımla dosyalarınızı yedekleyin, bu disk bir portable işletim sistemidir. Bir bilgisayardan indirip, kalıp dosya yani .iso biçiminde yazdırın bilgisayarınızı format atar gibi açıp, dosyalarınızı yedekleyip, kurtarma yazılımları ile deneyebilirsiniz.

Ayrıca Windows DVD'niz mevcutsa Onarma'dan Başlangıç Onarma'yı deneyin. Sorun devam ederse yedekledikten sonra dosyalarınızı biçimlendirin ve işletim sistemini yeniden kurabilirsiniz.
  • hirents boot adlı cd yi nasıl yedekleyebilirim :( biraz daha ayrıntılı anlatabilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdemir_96

hirents boot adlı cd yi nasıl yedekleyebilirim :( biraz daha ayrıntılı anlatabilir misiniz

Bir bilgisayardan sitesine gireceksiniz, ve 500 küsür Mb olan yazılımı indirin. Ücretsizdir, zaten. Sonrasında Nero vb. bir yazılım ile kalıp dosya biçiminde bir CD'ye yazdırın. Kendi bilgisayarınızın Boot özelliklerini ayarlayın, zaten CD'yi okuyacaktır devamında, işletim sistemini açabilirsiniz.

CD yerine harici bellek de kullanılabilir ancak ona bootable özelliği kazandırmak biraz daha zahmetlidir.

http://forum.donanimhaber.com/m_22923686/tm.htm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cd Açılmıyor,Yardım ???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.