Şimdi Ara

pc ve ps4 arasinda kaldim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar allah nasip ederse bizimkiler 2 aya yurtdışı na gitcekler istersen sana ps4 alalim dediler aklimda pc yi upgrade etmek vardi onuda yapabiliriz dediler.ve haliyle bi kararsizlikta kaldim 

Simdi sorum su 

Sizce bu sisteme 

Fx 8150 

4 gb ram 

Gtx 770 takmak mi mantikli(trde 1000 tl civari) 

Yoksa gidip bir ps4 almak mi(1000 tl bununda fiyati yurtdışında)

Aslinda uc 4 the orderi infamous gorunce ps4 baya cazip geldi.ama ayda 1 oyun alabilirmiyim onu bilmiyorum cunku bu e3den sonra butun multiplatform oyunlari ps4 alirsam ona alicam ama bu seferde oyunlar cok pahaliya mal olcak 

Upgrade edersem pc de cazip fiyatlara oyun oynarim fakat exlere uzulurum.cunku exlerin tadi farkli oluyor uzun zaman ps3 kullandim ordan biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PC'de 4gb ram artık bir işe yaramamaya başladı. Oyunlar en az 6Gb ram istiyor artık. Multi FPS tarzı oyunları PC'de oynuyorum mouse+klavye daha iyi. Exc. için de PS4. Bence her ikisini olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: trancenden

PC'de 4gb ram artık bir işe yaramamaya başladı. Oyunlar en az 6Gb ram istiyor artık. Multi FPS tarzı oyunları PC'de oynuyorum mouse+klavye daha iyi. Exc. için de PS4. Bence her ikisini olmalı

ram öbür aya 8 gb daha takarım o sorun deil.ps4 dü aslında deli gibi istiyorum tek sorun oyun fiyatları baya cep yakıyor.
  • İmkan varsa 2 si birden alınmalı.Artık oyunlar nerdeyse yüzde 90-95 multiplatform oldu ama o çıkmayan bir tanecik uncharted 4 için ps4 almaya fazlasıyla değer=)İzlemediysen son çıkan tanıtım videosunu izlemeye davet ediyorum seni...
  • Bence Pc nin de yeri ayridir Oyun konsollarininda ancak oyun konsollari biraz daha on plandadir cunki daha optimizedir oyun fiyatlari konusunda ise ben sahsen Ps plus kullanicisi olarak oyun konusunda sikinti yasamadim cunki her ay 2 oyun veriliyordu bu Ps4 de gecerli ama suan icin daha cok indie tarzi oyunlar veriliyor ama 2 yada 3 ay sonra normal oyunlar verilir benim sana tavsiyem Ps4 alman daha dogru tercih olur iyi oyunlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc toplayabilirsin ama eksiklerini biliyorsun,bugün topladığın sistemin 1 sene sonra akıbeti belli değil,atıyorum amd mesela ekran kartları,watch dogs biliyorsundur,sürücü optimizasyonu sorunlu r290x olan adamda dahi fps düşüyor oyun takılıyor kasıyordu,bekliyorsun sürücü gelsinde düzelsin diye oyuna para veriyorsun yetmiyor binlerce liralık ekran kartından sıkıntı olunca koyuyor adama,ben zamanında çok çektim oradan biliyorum,donanım upgrade olayı hiç bitmedi alayım sistemi ya 3-4 sene kafam rahat olsun olayı yok,2006 2007 dx10 dönemiydi,binlerce liralık dx10 kartları dx11 gelince bitti,oyunlarda destekler kesildi en az dx11 olacak dediler vs. ozamanın gtx290 ları hd4870x2 leri çöp oldu gitti,ki bunlar kaç ps3 parasıydı ozamanlar ohooo ha graifk yönü tabi pc de iyi olacak o şart ama oyunlar gelmiyor işte,bir uncharted mesela var mı ? yok,god of war last of us vs yok yani daha adını sayamadığım tonla exc oyun gelmiyor,pc özel oyunlarda bakıyorsun hep mmorpg online tabanlı strateji vs. herkese hitap etmiyor ki bunlar,ben mesela pek hazzetmem bunlardan ha ama seveni var onlar için yeri ayrıdır saygıda duyarım,şuan sistemin işini görecek birşey ise atıyorum işlemcisi 4 çekirdek en kötü belleği 4 gb ekran kartıda dx11 orta karar birşeyse ps4 den yürü derim,ps4 de takıl ama pc için olan oyunlarıda düşük ayarda da olsa en kötü oynayabilesin diye sistemin çok kötüyse ps4 yerine pc adamda edebilirsin,ama yok benim pc şuan idare ediyor diyorsan ps4 düşün derim.

• pc varsa kesinlikle o hali ıle kalsın. Ekran kartı ,ram,ışlemcı ,psu ve sonra işletim sistemi yok virüs girdi dıye uğraşmak yerine ps4 al muhteşem oyunlar geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iki sistem arasinda kaldim
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemesis-cpa

İmkan varsa 2 si birden alınmalı.Artık oyunlar nerdeyse yüzde 90-95 multiplatform oldu ama o çıkmayan bir tanecik uncharted 4 için ps4 almaya fazlasıyla değer=)İzlemediysen son çıkan tanıtım videosunu izlemeye davet ediyorum seni...

e3 ün hepsini izledim ve unchartedin bütün oyunlarını bitirdim.izledim yani videoyu on numara olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Python

Pc toplayabilirsin ama eksiklerini biliyorsun,bugün topladığın sistemin 1 sene sonra akıbeti belli değil,atıyorum amd mesela ekran kartları,watch dogs biliyorsundur,sürücü optimizasyonu sorunlu r290x olan adamda dahi fps düşüyor oyun takılıyor kasıyordu,bekliyorsun sürücü gelsinde düzelsin diye oyuna para veriyorsun yetmiyor binlerce liralık ekran kartından sıkıntı olunca koyuyor adama,ben zamanında çok çektim oradan biliyorum,donanım upgrade olayı hiç bitmedi alayım sistemi ya 3-4 sene kafam rahat olsun olayı yok,2006 2007 dx10 dönemiydi,binlerce liralık dx10 kartları dx11 gelince bitti,oyunlarda destekler kesildi en az dx11 olacak dediler vs. ozamanın gtx290 ları hd4870x2 leri çöp oldu gitti,ki bunlar kaç ps3 parasıydı ozamanlar ohooo ha graifk yönü tabi pc de iyi olacak o şart ama oyunlar gelmiyor işte,bir uncharted mesela var mı ? yok,god of war last of us vs yok yani daha adını sayamadığım tonla exc oyun gelmiyor,pc özel oyunlarda bakıyorsun hep mmorpg online tabanlı strateji vs. herkese hitap etmiyor ki bunlar,ben mesela pek hazzetmem bunlardan ha ama seveni var onlar için yeri ayrıdır saygıda duyarım,şuan sistemin işini görecek birşey ise atıyorum işlemcisi 4 çekirdek en kötü belleği 4 gb ekran kartıda dx11 orta karar birşeyse ps4 den yürü derim,ps4 de takıl ama pc için olan oyunlarıda düşük ayarda da olsa en kötü oynayabilesin diye sistemin çok kötüyse ps4 yerine pc adamda edebilirsin,ama yok benim pc şuan idare ediyor diyorsan ps4 düşün derim.

çok hakılısın hocam ekran kartına okadar para bayılıp frame düşülerini görmek koyar adama

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.