Şimdi Ara

Pc Toplamakmı daha akıllı ps 4 almakmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ps4mü yoksa iyi bir pcmi hangisi daha karlı olur ? enson konsol olarak ps2 almıştım 6 ay sonra hevesim kaçtı çünkü ps3 çıkmıştı ve grafikler arasında muazam bir fark vardı biraz tedirginim bu yüzden biraz bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi URANYUM-92 -- 27 Nisan 2014; 14:12:08 >

• bence 3 sene için ps4 kalitesinde bir pc ye 2000 tl bayılmak pek mantıklı deil

ps3 7 sene önce piyasaya çıktı ve halen oyunları var

ps4ünde ömrü uzun olcak

tavsiyem ps4 al

online oyunlar ps4dede yaygınlaşacak bu nesilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 26 Nisan 2014; 20:55:39 >
  • Bence tetris al,hem zekan da gelişir lisede derslere yardımcı olur.
  • Ps4 Bağımlı olacağın, derslerini etkileyecek kadar oyun yok zaten. Yavaş yavaş oynarsın. Hem derslerine dikkat eder hem de oyunların az olmasından etkilenmezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemtas

Bence tetris al,hem zekan da gelişir lisede derslere yardımcı olur.

sanada bu yakışırdı zaten
  • Ps2den 3e geçişi nasıl hatırlıyorsun 99 lu değilmisin?

• quote:

Orijinalden alıntı: celo55

quote:

Orijinalden alıntı: erdemtas

Bence tetris al,hem zekan da gelişir lisede derslere yardımcı olur.

sanada bu yakışırdı zaten

Sevgili kardeşim, gelmişsin liseye. Daha ne noktalama kuralı biliyorsun, ne okunabilir bir metin yazmayı biliyorsun.
    Burada saçma sapan soru soranlara bu trollüğü yapmadığımız sürece, siz böyle sorular sormaya devam edeceksiniz. "Lisede derslerimi etkiler mi ?"demişsin. Yav biz buna nasıl cevap verelim. Evet etkiler desek almaktan vaz mı geçeceksin? Benim eski nesilden iki konsolu olan arkadaşım var, tıp okuyor. Kendini dizginlersen bu işlerin derslerini etkileyip etkilemeyeceğini bilmiyor musun? 5. sınıftan 6'ya geçiyormuş gibi bir sorular, bir tripler. Bence şu daha çok etkiler ama bence şunu almalıyım diyerek hem soru sorup, hem cevabını veriyorsun. Şu foruma bir yaş limiti getirilse de şu çöplerden kurtulsak artık. Forumda PS4 mü PC mi tarzı zaten 3000 tane farklı içerikli konu var. Gelip burada bu tarz bir mesaj yazmak abes değil mi? Üstelik derdini de doğru düzgün anlatamayıp bir de ayar verme peşindesin. -da,-de'yi ayıramayan ilkokulluyla burada söz dalaşına mı gireyim şimdi? Oyun oynamak hobim diyor bir de. Tövbe estağfurullah.
    Tanrım yeni nesile akıl ver, başka bir şey istemiyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Madem boyle dusunuyorsun hic cevap vermeseydin ben sadece fikir danismak istedim tecrubeli olanlardan hata yapmis olabilirim hata yapmadan olmuyor hem beni yasim kucuk oldugum ve cocukca davrandigim icin sucluyorsun hemde benim yasimdaki ergenler gibi troluk yapip laf sokuyorsun uyarman yeterli ben sadece fikir danisaninsordum elestireni degil

• Lise öğrencisisin durumunuz ps4 oyunlarını almaya yetiyorsa ps4 tabi ki ama yetmiyorsa pc oyunları daha ucuz olduğundan daha çok oyun oynayabilirsin ps4'te oyun oynayamazsın manasına getirmeye çalışmıyorum alır,satar,takas edersin aynı şekilde oynarsın ama biraz zahmetli olur.
    Edit= Ayrıca lise öğrencisisin ve en basitinden internet üzerinden dakikanı almayacak ''pc vs ps4 ,pc-ps4 karşılaştırması'' yazıp sonuçları almak ki sen bunun araştırmasına bile girmemişsin hani araştırır araştırır marjinal bir sorun olur o zaman kimse seni terslemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 26 Nisan 2014; 21:42:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Lise öğrencisisin durumunuz ps4 oyunlarını almaya yetiyorsa ps4 tabi ki ama yetmiyorsa pc oyunları daha ucuz olduğundan daha çok oyun oynayabilirsin ps4'te oyun oynayamazsın manasına getirmeye çalışmıyorum alır,satar,takas edersin aynı şekilde oynarsın ama biraz zahmetli olur.

Evet haklisin bir yandan da ps4 gibi performansa sahip bir pc 2.000 tl yapar sanirim galiba orasi kotu birde ben 4 sene once bir pc toplamistim adam bu pcyle uzaya cikarsin dedi simdi cop oldu yani pcler hemen eskiyor galiba

• Ps4 mantıklı

• quote:

Simdi ben lise öğrencisi olucam ders o şu bu alsammı almasamı diye düşünüyorum amacım oyun oynamak burs param var. sizce bir lise öğrencisinin ps4 alması sınavlarını notunu felan çok etkilermi ? bence şu online oyunlar daha çok etkiler lol tarzı ps4 oyunları online oyunlardan farklı bence herneyse ps4mü yoksa iyi bir pcmi hangisi daha karlı olur ? enson konsol olarak ps2 almıştım 6 ay sonra hevesim kaçtı çünkü ps3 çıkmıştı ve grafikler arasında muazam bir fark vardı biraz tedirginim bu yüzden biraz bu konuda yardımcı olursanız sevinirim seneye liseye başlıyacağım online oyunlara karşıyım ama oyun oynamak hobim hangisi bana göre karar veremedim ps4 beni etkilermi felan

online oyunlara karşıyım demişsin ps4 alıp online oyun almıyacaksan çok sıkılırsın online oynamadan hiç bir anlamı kalmıyor pc alacaksan her oyunu kaldıracak pc zor bulursun özellikle 1500tl ye ps4 1500tl alırsın oyunlarda filan kasma donma filan olmaz infamous second son var ps4e özel yapmışlar harika bir oyun oynadıkca oynayasım geliyordu keşke biraz daha uzun olsaydı 9 bölümde bitti oyun oynamak için alıyorsan ps4 derim

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Simdi ben lise öğrencisi olucam ders o şu bu alsammı almasamı diye düşünüyorum amacım oyun oynamak burs param var. sizce bir lise öğrencisinin ps4 alması sınavlarını notunu felan çok etkilermi ? bence şu online oyunlar daha çok etkiler lol tarzı ps4 oyunları online oyunlardan farklı bence herneyse ps4mü yoksa iyi bir pcmi hangisi daha karlı olur ? enson konsol olarak ps2 almıştım 6 ay sonra hevesim kaçtı çünkü ps3 çıkmıştı ve grafikler arasında muazam bir fark vardı biraz tedirginim bu yüzden biraz bu konuda yardımcı olursanız sevinirim seneye liseye başlıyacağım online oyunlara karşıyım ama oyun oynamak hobim hangisi bana göre karar veremedim ps4 beni etkilermi felan

online oyunlara karşıyım demişsin ps4 alıp online oyun almıyacaksan çok sıkılırsın online oynamadan hiç bir anlamı kalmıyor pc alacaksan her oyunu kaldıracak pc zor bulursun özellikle 1500tl ye ps4 1500tl alırsın oyunlarda filan kasma donma filan olmaz infamous second son var ps4e özel yapmışlar harika bir oyun oynadıkca oynayasım geliyordu keşke biraz daha uzun olsaydı 9 bölümde bitti oyun oynamak için alıyorsan ps4 derim

Online derken yani ismini unttum metin 2 lol tarzi asiri bagimlilik yapan para cektiren oyunlar yoksa fifa 14 fln online guzel olur

• PC toplamak her zaman daha akillicadir. Ve PC daha uzun ömürlü olur.

• safa34 kullanıcısına yanıt
    PC daha uzun ömürlü olur öyle mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorcher

Dediğim gibi pc hemen hergün yenileniyor yeni bir kart yeni bir işlemci çıkıyor 4 sene önce topladığım pc ozamana göre uçuyordu şimdi ise çöp
  • quote:

Cok uzun suredir Gaming ile uğraşıyorum. Turkiyenin ilk oyun gruplarindan birinin kurucularindanim. Yaklasik 5 sene once bir PC topladim kendim. Su an kenarda duruyor sinav senem olduğu icin. Ve ben PC mi tekrardan elime aldığımda BF4 u Ultra ayarlarda en kotu AA kapayarak oynayabilecegim. PS3 iki yil once cikmis oyunlarda Frame atlatirken ben hala PS4 un sisteminden daha iyi bir PC kullaniyor olacağım. En kotu birkac parça değişikliği yapabilirim. Bunun yaninda PC ve konsollardaki parca degisimi farki ve masrafina hic deginmiyorum cunku mobilim. Simdi kimse bana burada Konsolun PC den daha uzun ömürlü olacaginu soylemesin.

Iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safa34 -- 27 Nisan 2014; 13:24:10 >

• Dostum ps4 alıcaksın.Nedenine gelince kendimden biliyorum.Şimdi eger pc toplarsan orjınal oyun alıcaksın yada torrentten ındırıceksın.Büyük ihtimal cogu oyunu torrentten ıdnırıceksın yanı bi tık uzagında olucak.Kendine hakım olamayıp oyunları peşi sıra ındırır oynarsın pcde.He diyorsan benım iradem saglam kendıme hakım olabilirim orası ayrı.Ps4 e gelicek olursak.Malum ps4 oyun fiyatları belli eger orta halli bi ailenın cocugu isen sureklı ps4 oyunu alamassın belli baslı oyunları alırsın once baya bi oynarsın sonra ara ara girmeye baslarsın.Ortalama 1 senede 4-5 saglam oyun oynarsın.Ama kendı dusunceme gore ps4 senı biraz daha kısıtlar senın yararına olur.Saglam bi iraden varsa pc al derslerınle dengeyi kur.Yoksa ps4 al zaten o senı dengeler
  • Wii U
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa34

quote:

Cok uzun suredir Gaming ile uğraşıyorum. Turkiyenin ilk oyun gruplarindan birinin kurucularindanim. Yaklasik 5 sene once bir PC topladim kendim. Su an kenarda duruyor sinav senem olduğu icin. Ve ben PC mi tekrardan elime aldığımda BF4 u Ultra ayarlarda en kotu AA kapayarak oynayabilecegim. PS3 iki yil once cikmis oyunlarda Frame atlatirken ben hala PS4 un sisteminden daha iyi bir PC kullaniyor olacağım. En kotu birkac parça değişikliği yapabilirim. Bunun yaninda PC ve konsollardaki parca degisimi farki ve masrafina hic deginmiyorum cunku mobilim. Simdi kimse bana burada Konsolun PC den daha uzun ömürlü olacaginu soylemesin.

Iyi forumlar

Kimse kusura bakmasın. PS4 gibi uzun ömürlü bir PC yapmak için kesinlikle 6000 Tl yi gözden çıkarman gerek ki 3-4 sene High ayarlarda oynatsın. Nerede görülmüş 1500 Tl lik bir Pc nin 6 sene götürdüğü söyleyin bana. O yüzden ömür açısından PS4 daha mantıklı.

Saygılar...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.