Şimdi Ara

pc seçimi için yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba herkese 3 milyarlık bi bütçe var şuan kullandıgım pc acer aspire 5741g yazılım müh.1.sıınıf öğrencisiyim laptop mu alsam masaüstümü çok kararsızım tavsiyelerinzi bekliyorum bu laptop işimi görüyor aslında ama üst düzey bi pc istiyorum oyunlarda daha yüksek fps ve daha yüksek çözünürlükte oynamak birde visual studio gibi programlaı çok rahat açıcak 3 milyara çok güzel masaüstü alınıyor fakat taşınması olmadıgı için arada kalıyorum hep 3 milyara önerebilceğiniz bi laptop var mı yoksa masaüstü mü al dersiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

merhaba herkese 3 milyarlık bi bütçe var şuan kullandıgım pc acer aspire 5741g yazılım müh.1.sıınıf öğrencisiyim laptop mu alsam masaüstümü çok kararsızım tavsiyelerinzi bekliyorum bu laptop işimi görüyor aslında ama üst düzey bi pc istiyorum oyunlarda daha yüksek fps ve daha yüksek çözünürlükte oynamak birde visual studio gibi programlaı çok rahat açıcak 3 milyara çok güzel masaüstü alınıyor fakat taşınması olmadıgı için arada kalıyorum hep 3 milyara önerebilceğiniz bi laptop var mı yoksa masaüstü mü al dersiniz ?

daha yükseltebilirsen sli falan aşırı üst düzey bir masaüstü yap fakat zaten artık leptoplar eskisi gibi değil ayrıca masaüstü gibi ötmüyor. ayrıca öğrencisin leptop senin için daha mantıklı olur. msi g70-lenovo y510p gibi

• Laptop seni memnun etmeyecektir.Bir bak bakalım monsterin 860M ekran kartlı modelleri kaç tl ona göre karar ver.860M den düşük ekran kartlı laptop alma bence.Ama eğer masaüstüye karar verirsen 660 bile çok tatminkar sonuçlar verir
  • nuksws_99 N kullanıcısına yanıt
    hocam bi kaç link atar mısınız uzak kaldım donanımdan 3 milyar civarı deidğim gibi 3 4 sene rahat götürebilcek bi laptop
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    işte masaüstününde zevki çok başka 3 milyara 2 ekranlı çok deli pc yapılabilir of çok arada kaldım sizin pc özellikleri çok iyimiş ne kadara toplamıştınız
  • hocam bence masaüstü pc al
    3 milyara seni rahat 3-4 sene götürecek oyunları rahat oynatacak bir laptop alamazsın ya bütçeni artıracaksın hocam yada masaüstüne yöneleceksin
  • quote:

hocam bi kaç link atar mısınız uzak kaldım donanımdan 3 milyar civarı deidğim gibi 3 4 sene rahat götürebilcek bi laptop

hocam 4k tv ye bağlayıp oyun oynamayacaksanız lenovo y510p msi ge70 türü leptoplar yeterli eğer beklerseniz monster alabilirsiniz ama biraz fazla ısınır.
  • nuksws_99 N kullanıcısına yanıt
    lenovayı çok beğendim 4 gb ekran kartı ddr5 i72.4 ghz 8 gb da ssd si var 2.800 fiyatı listeye aldım teşekkürler :)
  • woozer kullanıcısına yanıt
    doğru diyorsunuz arkadaşın dediği http://www.n11.com/lenovo-ideapad-y510p-59-380590-sli-notebook-199ift-ekran-kar-P21781521?cid=700501_lenovo-ideapad-y510p-59-380590-sli-notebook-199ift-ekran-kar-P21781521&ref=akakce&v=0.20 şu pc için ne dersiniz ben beğendim açıkcası özellikleride iyi
  • konu yanlış yerde
  • quote:

doğru diyorsunuz arkadaşın dediği http://www.n11.com/lenovo-ideapad-y510p-59-380590-sli-notebook-199ift-ekran-kar-P21781521?cid=700501_lenovo-ideapad-y510p-59-380590-sli-notebook-199ift-ekran-kar-P21781521&ref=akakce&v=0.20 şu pc için ne dersiniz ben beğendim açıkcası özellikleride iyi

hocam ben alırken y510p yoktu y500 vardı bende sizin gibi ya 2,5 a masaüstü veya leptop alacaktım . ilk biraz masaüstü dizdim fakat i7 gtx 780 derken harddisk ram kasa gibi olaylara para yetmedi maximum düzeyde masaüstü almayacaksınız bence laptop sizi götürür.ayrıca taşınabilir hafif en önemlisi de sesi yok. lenovonun ürünlerini tavsiye ederim,ama y500-y510p g70 den düşük donanımlı alırsanız sizi tatmin etmez paranız boşa gider.

• asiruhh1903 kullanıcısına yanıt
    3000 TL verip 1366x768 de high ayarlarda oynamak isterseniz problem yok ama emin olun o paraya toplayacağınız masaüstü sistem daha yüksek performans verir.
    https://www.youtube.com/watch?v=yFw8U1MhAAk

Yine de masaüstü sistemi toplamakla uğraşacaksınız.Format atılacak.Parçalar tek tek alınacak.Kesinlikle taşınamayacak.Tabi biraz da ses yapacak ama buna karşı ilk 2 sene laptop'un içini açıp tozunu bile alamayacaksınız.Seçim sizin.Tercihiniz laptoptan yana olacaksa hiç de fena bir laptop değil

Şimdi fazla vaktim yok vakit bulursam bir sistem toplarım size

• Eğer güçlü bir sistem istiyorsan taşınabilirliği feda etmen lazım. Eğer oyun oynamak istiyorsan r9 290x gibi güzel bir ekran kartıyla oyunlardan çok zevk alabilirsin ama photoshop, 3ds max gibi uygulamalar veya render alıcaksan i7 4770k gibi bir işlemci alıp yanına kalan paranla ekran kartı al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viroid -- 25 Nisan 2014; 18:59:30 >
  • Beyler sizce bu nasıldırhttp://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=463448&kat=6454&lang=tr-TR Birde Ssd ekletsek özel olarak nasıl olur kısmetse seneye üni yazılım veya pc muh yüzümü kara çıkartır mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.