Bildirim
PC satıp PS3'ü PC'ye çevirmek.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
bence satma bendede var pc bende aynı şeyi düşünüyordum sonra vaz geçtim .sen para biriktir lcd +ps3 al
para yoktur ki ondan pc yi satıyosundur..ama sen yine pc yi satma her evde bulunması lazım
bi işin düşer bişey olur pc gerekli be abi..
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: murderer_utku
bence satma bendede var pc bende aynı şeyi düşünüyordum sonra vaz geçtim .sen para biriktir lcd +ps3 al
para yoktur ki ondan pc yi satıyosundur..ama sen yine pc yi satma her evde bulunması lazım
Valla abicim haklısında, aslında dediğin gibi o kadar acelesi yok ps3'üm var lcd de var 19" oda yeter gibi gibi._____________________________
-
http://www.commodore.gen.tr/forum/index.php?topic=579.msg4624#msg4624
quote:
playstion 3 e yellowdog 5.0 linix kurdum ve ps3 uzerinden bumesaji yaziyorum
kurulum oldukcaa basitti username ve sifre haricinde birsey sormadi, yanliz yukleme islemi oldukca uzun surdu 1 saat kadar yuklemesini bekledim. Linux surumu diger linux paketlerinden farksiz, standart bir bilgisayarda olmasi gereken hersey standart geliyor, fire fox, open office, gaim Vs.
linux un boot islemi biraz uzunca suruyor ayrica programlari acmak basinca dirt diye acilmiyor en azindan ben ole birsey bekliyordum
sistem ozelliklerine bakildiginda 2 islemci kullandigini gosteriyor ve normal kullanimda islemci nin gucunnun cok az bir kismi kullaniliyor
sormak istediginiz bir konu varsa yardimci olmaui isterim_____________________________ Eski Bilgisayar ve Oyun Konsolları koleksiyonu...Sanal Müze...
-----------------------------------------------------------
Commodore / Amiga / Atari / Apple / Sinclair / Amstrad / MSX
-
quote:
Orjinalden alıntı: commodore
http://www.commodore.gen.tr/forum/index.php?topic=579.msg4624#msg4624
quote:
playstion 3 e yellowdog 5.0 linix kurdum ve ps3 uzerinden bumesaji yaziyorum
kurulum oldukcaa basitti username ve sifre haricinde birsey sormadi, yanliz yukleme islemi oldukca uzun surdu 1 saat kadar yuklemesini bekledim. Linux surumu diger linux paketlerinden farksiz, standart bir bilgisayarda olmasi gereken hersey standart geliyor, fire fox, open office, gaim Vs.
linux un boot islemi biraz uzunca suruyor ayrica programlari acmak basinca dirt diye acilmiyor en azindan ben ole birsey bekliyordum
sistem ozelliklerine bakildiginda 2 islemci kullandigini gosteriyor ve normal kullanimda islemci nin gucunnun cok az bir kismi kullaniliyor
sormak istediginiz bir konu varsa yardimci olmaui isterim
Sağol kardeş bu güzel oldu._____________________________
-
quote:
Bide şu var PS3 alan arkadaşlar sanıyolarki onu korumak lazım, bozmamak lazım, tamam hor kullanmayacaksın ama makinayı kullanacaksın ben 1997 yılından beri Playstation kullanıcısıyım aldığım tüm PS lere el bebek gül bebek baktım yiter yeavvvvv bak bak ondan sonra elin oğluna sat bunu it gibi çalıştıracam son haddine kadar patlasın ibne o kadar para verdik ne lan bu misafirliğide bitti artık, yeni gelin gibi muamelemi görecek zaten patlamazsa en sonunda bunu ben halledicem ya e5 e atıcam ya çubuğa gidip baraja atıcam ben bozacam, inat Bilgisayarıda satıp tüm yükü ps3 ün sırtına yıkıcam.
bence pc ve ps3 + lcd tv olarak ayrı odalar kur. hepsinin yeri farklı çünkü. pc ile internete girmenin, konsol ile de oyun oynamanın zevki ayrıdır. çok güzel bir ps3 odası veya salonu kurduğunda mouse ve klavyeyle ps3 üzerinden nete girmeyi pek istemeyeceksin bence. _____________________________ "Under your command i will obey..."
"My mind is one with my soul..."
"I am near, yet so far away..."
"Through the eternal flame, i travel..."
|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n || -
PS3 ne olursa olsun nihayetinde bir oyun konsolu linux kurup birçok şeyi PS3 üzerinden yapsanızda XP yüklü bir Pc nin yeri bence doldurulamaz.
divx izleyemezsin...PC ninde yerini hiç bir konsol tutamaz.hata edersin
Alacaksan ayrıca al_____________________________
Oculus Quest ve Intel i5-6500 / MSI H110M PRO-VD / EVGA GTX970 FTW+
-
kasar olum ooo
_____________________________ O bir yılan kadar sessiz, kurttan daha tehlikeli ve akıllı.Eğer bu yazıyı şu an okuyabiliyorsanız onunla henüz tanışmamışsınız demektir.METAL GEAR SOLID!!!! COMING SOON AT THIS FORUM -
quote:
Orjinalden alıntı: medeni conan
PS3 ne olursa olsun nihayetinde bir oyun konsolu linux kurup birçok şeyi PS3 üzerinden yapsanızda XP yüklü bir Pc nin yeri bence doldurulamaz.
Kardeş amaç yerini doldurmak değil, idare etmek.Mutlakaki PS3 PC olamaz.
quote:
Orjinalden alıntı: korayg
divx izleyemezsin...PC ninde yerini hiç bir konsol tutamaz.hata edersin
Alacaksan ayrıca al
Haklısın kardeş orası öyle aklıma gelmedi değil ama cd dendemi izleyemem?yani cd ye çektiğim divxleri PS3 deki linux sayesinde izleyememmi._____________________________ -
PS3 e kurulan Yellow Dog Linuxda divx izlemek için gerekli kodekler yok. diye biliyorum ama daha doğrusunu bilen arkadaşlar cevaplasınlar _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: medeni conan
PS3 e kurulan Yellow Dog Linuxda divx izlemek için gerekli kodekler yok. diye biliyorum ama daha doğrusunu bilen arkadaşlar cevaplasınlar
Yok abi bu iş böyle olmayacak PS3 elinin hamuruyla PC işine karışmasa en hayırlısı olacak heralde._____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: muratc_78_2
quote:
Valla abicim haklısında, aslında dediğin gibi o kadar acelesi yok ps3'üm var lcd de var 19" oda yeter gibi gibi.
bekle hoca bekle. İdare et. yaz filan geçsin bi lcd tvler plazmalar yerine otursun öyle alırsın. 1080p çözünürlük tvler ucuzlasın elvet ozaman alırsın. Acelesi yok._____________________________
-
quote:
Arkadaşlar elimdeki bilgisayarı (Kasa+lcd) satıp kendime lcd tv almayı düşünüyorum (PS3 için) ama bu sefer Bilgisayarsız kalıcam, sizce bu şekilde yapıp PS3'e YDL kurmak nasıl olur.
Güzel olur, ama uygalamaya geçmeden önce neler yapılabilir ve yapılamaz bunları iyice bir kağıt kalem alıp yaz+tespit et.PS3 te yapamacakların senin için etken değilse o zaman transform time
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drnlcrgy -- 31 Mayıs 2007; 1:41:26 >_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Sentinal
quote:
quote:
Valla abicim haklısında, aslında dediğin gibi o kadar acelesi yok ps3'üm var lcd de var 19" oda yeter gibi gibi.
bekle hoca bekle. İdare et. yaz filan geçsin bi lcd tvler plazmalar yerine otursun öyle alırsın. 1080p çözünürlük tvler ucuzlasın elvet ozaman alırsın. Acelesi yok.
Görünen oki beklicez kardeş.
quote:
Dostum lcd 19 ve ps3 ün varsa bence pc ni satmanın bir anlamı yok
Her ne kadar ps3 donanım olarak pc lerin yapabileceği birçok şeyi yapabiliyor olsada asla bir pc değil bunu unutma
_____________________________ Hayat bir oyun değilmi SİZCE?
-
quote:
Orjinalden alıntı: gamerr
quote:
quote:
Her ne kadar ps3 donanım olarak pc lerin yapabileceği birçok şeyi yapabiliyor olsada asla bir pc değil bunu unutma
Abicim dediğin doğru ama işte adam kaşınırsa böyle olur.
Rahat duramıyoruzki illa hayatımızda bişeyler değişecek.
quote:
Orjinalden alıntı: gamerr
quote:
quote:
Abicim dediğin doğru ama işte adam kaşınırsa böyle olur.
Rahat duramıyoruzki illa hayatımızda bişeyler değişecek.
Senin problemin anlaşıldı''sana rahatlık batıyor''
_____________________________ Hayat bir oyun değilmi SİZCE?
Benzer içerikler
- dubai ps5
- ps4 klavye mouse destekleyen oyunlar
- gta 5 görev gelmiyor
- playstation network giriş başarısız
- ps5 bluetooth kulaklık
- ps5 dikey kullanmak zararlı mı
- ps plus oyun kataloğu
- mortal kombat legacy kollection
- en iyi oyuncu kulaklığı
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler