Merhabalar. Bilgisayarımda sorun oluştu ve bir türlü çözümünü bulamadım. İnternette sörf yaparken ve özellikle video açarken pc donuyo ve birsüre sonra mavi ekran ardından reset.... Mavi ekrandaki hata kodunu okumadan kapanıyo. Ram+poversup+hdd+dvdrw-ekran kartı sökülerek denendi. Sorunu çözemedim. Yardımcı olacak varsa sevinirim. Tesekkürler.
Bilgisayarım'a sağ tık yaparak özellikler sekmesini açın. Oradan gelişmiş sistem ayarlarına gelin, buradan başlangıç ve kurtarma sekmesini açın.
Karşınıza çıkan ekranda sistem hatası sekmesine bağlı olan, " Otomatik olarak yeniden başlat " yazısının solundaki tiki kaldırıp kayıt edin. Sisteminiz mavi ekrana düştüğü zaman hata kodunu bizlerle burada paylaşırsınız. Kolay gelsin.
Tesekkürler. Şuan ayarları yaptım. Mavi ekran kodunu bildirecem.
resetlenme işlemi işlemcinin ısınmasından kaynaklı olabilir mavi ekran hatası ise donanımsal bir problemin olduğunu gösterir. parçalarını bi kontrol et. işlemcine yeni macın sür fanını falan temizle öyle bi dene.
İşlemci ısısını ve diğer ısıları devamlı kontrol ediyorum. 50 dereceyi geçmiyo.?
Hata mesajını nihayet görebildim.
0x0000008e,c0x0000001,0xb8390925,0xb2c14740,0x00000000 watchdog.sys address b8390925 base at d8390000 doleslamp 480254ab
Mavi ekran hata mesajım bu. Yardımlarınızı bekliyorum.