Şimdi Ara

Pc reset sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5 Tl ye DVI VGA dönüştürücü var ,onunla bağlayabilirsin arkadaşının monitörüne .

monitörün arızalı değil , monitörün ,P.C topraklaması kötü .
    senin evden veya apartmandan bir dairesinden bir cihaz nötr faz kaçağı var . nötr tesisatınız kötü . zaten toprak olmadığını varsayarak ,şöntleme yaparak topraklanmış cihazlar bu durumda nötr den etkilenir.

defalarca yazdım tekrar yazayım .

P.C ni arkadaşına al götür bir tane DVI to VGA dönüştürücü al 5 TL arkadaşının evindeki mönitöre dönüştürücü ile bağla ,kullan . kapanmazsa .

önce evinize sorun yoksa apartmanınıza vs aklı başında dalgacı olmayan bir elektrikçi çağır . özellikle Nötr hattı adam akıllı kontrol etsin .
    çare bu . monitörde arıza yok ,boşuna masraf etme .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektürükçü -- 11 Ocak 2015; 15:06:18 >
  • elektürükçü kullanıcısına yanıt
    Ben de diyorum ki bikaç gün önce aynı mahalledeki arkadaşımın evinde kendi kasam ve monütorümle denedim yaptı orda da sorunu, onun monütoruyle deneyemedim sadece, bu durumda sizin dediğiniz elektrik kaçağı olayı orda da olması lazım ki orda da yaptı yoksa sorun başka birşey mi ?
  • yunuZ01 Y kullanıcısına yanıt
    Monitör değiştirerek deneyin bakalım .
    Tamam yarın bitane dediğiniz dönüştürücüden alıp deneyeyim umarım sorun odur ama pek umudum yok açıkçası, gına geldi bu durumdan artık balkondan aşağı atcam 2 aydan uzun süredir uğraşıyorum vatanı su yolu yaptım adamlar bile bezdi benden ama sonuç yok :/
    Güzel kardeşim sende haklısın ama bizlerde burada doktorun mail yoluyla hastalık teşhis etmesi gibi yorum yapıyoruz.
    cihazın başında değiliz ki ,hemen çareler bulalım

deniyeceksin ,bakacaksın duruma . bizler başımızdan geçen tecrübeler ve tahminler doğrultusunda sana yardımcı olmaya çalışıyoruz.

al bak bakalım DVI to VGA dönüştürücüyü .
    inşallah derdini anlamış oluruz .
  • hocam dönüştürücüyü bir alın bakalım başka monitörde aynısı olacak mı uzay montaj tavsiye etmicem zira vatanda sıkıntısız çalışmış psu %10a kadar tolere edebilir aslında buda aşağı yukarı 195-198v eder ki bu voltajin aşağısı diğer elektrikli ev aletlerinizi yada elektronik cihazlarinizi da etkiler bu sebeple bolgenizdeki elektrik dağıtım şirketi ile görüşmeyi deneyebilirsiniz ani gidip gelmeleri isiklardan falan anlayabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrkrmtc -- 11 Ocak 2015; 22:23:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Tabiki çok teşekkür ederim yardım etmeye çalışıyosunuz ben bu sorun yüzünden sinir hastası oldum artık benim serzenişim bu duruma yanlış anlaşılma olsun istemem zahmet edip bi şekilde sorunu çözmem için yardımcı olmaya çalışıyorsunuz
  • onrkrmtc kullanıcısına yanıt
    Yarın başka monutörde deneyeceğim dönüştürücü alıp, bazen dediğiniz gibi elektrikten anlıyorum ışık anlık azalıyor düzeliyor voltaj müşmesi oluyor heralde o an reset atıyor, ama bazen de öyle bir durum olmadığı halde yapıyor yani ışıkta bi voltaj düşme belirtisi yok ama yapıyor yine de
    Az önce abimin monutörle denedim bugün ilk defa açtım pc yi açar açmaz sıcaklıkları kontrol ettim falan 20 derecedeydi sıcaklıklar haliyle ilk kez açıldığı için, hemen oyuna girdim ana menüye kadar gidemeden resetledi
  • geçenlerde benim pc de yerli yersiz reset atıyordu hatta peşpeşe 3-4 kere herşeyi denedim temizlik ram veya voltajdandır dedim en son aklıma gelen şeyi denedim benim kasanın psu fanı yere bakıyor kasayı yerden biraz yukarı kaldırdım ondan sonra daha reset atmadı ne kadar iğrenç birşey olduğunu bildiğimden görünce yazayım dedim ben bu şekilde çözüldüğüne inanıyorum belkide voltaj sıkıntısı vardıda o geçti emin değilim inşallah sorunun çözülür
  • radinger67 R kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum benimkinin ondan olduğuna ama bir denerim sağol
    Az önce arkadaşımın internet cafesinden geldim orada denedim pc yi oradaki monütorle ve sonuç yine aynı, elektriksel bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum artık, bence sorun benim power ın yetersiz olması, geçen benim ekran kartının kutusuna bakıyordum yanında minimum 500W power gereklidir yazıyordu, benim sistemde toplam 550W power var, bunun işlemcisi var rami var vs. yetmiyor heralde diye düşünüyorum siz ne dersiniz yukarıda sistemim yazıyor zaten
    hocam psu'nuz iyi güzel markadir corsair yani 80+ bir psu o sisteme yeterlidir ekran karti 500w cekmez tek başına onceki msjimda onermicem dememe rağmen uzay montaj yapmayi deneyin birde

Hiçbir bilgim yok uzay montajla ilgili benim aklıma başka bir çözüm gelmiyor, yarın gidip 750W power taktırcam yine düzelmezse de balkondan aşağı atarım heralde yeter hasta etti beni artık bu pc
    hocam uzay montaj şöyle oluyor tüm pc bileşenlerini kasa içerisinden çıkarıp yalıtkan bir yüzey üzerinde toplayıp calistiriyorsunuz belki şase yapiyordur yeni psu almadan önce bi deneyin bence

• Reset sorunu bende de var, benimki yükte olmuyor, uzun süreler test ediyorum bana mısın demiyor, oc stabil. küçük oyunlar yada masaüstünde veya video izlerken pat kapanıp, açılıyor.
    Uzun süre geçmişti, formatda attım ama az önce yine masaüstünde yeniden başladı.

Sıcaklıklar filan normal anlamadım gitti.

Fikri olan varsa yardımınızı beklerim.
    Valla ben onu yapabilecek teknik bilgiye sahip değilim, zaten powerın parasını da vermiştim almaktan vazgeçmiştim iade kuponu vermişlerdi gidip alcam taktırcam yarın yine düzelmeyecek biliyorum ama napim denemediğim şey kalmadı yok yok gına geldi artık, sonrasına ondan sonra bakarım
  • Vatana sat ,teşhir ürünü olarak kullansınlar
    Nice P.C tamircisi gördüm , donanım değiştirerek bu tür garip arızaları bulup tamir ediyorlar .

Psu den başla , Sözün bittiği yerdeyiz
    peki hocam inşallah sıkıntı psudan kaynaklidirda yeni psu sorununuzu çözer sonucu buraya yazarsiniz

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    oc stabil demişsiniz prime95 testi yaptiniz mi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.