Şimdi Ara

Pc reset atiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elektrik kesintisinden sonra power yandi. Ayni marka ayni model power taktirdim kasaya. Bunu yaparken ekran karti ve islemciye termal macun da surduk. Islemci fanini takarken ayaklarindan birini kirmistim. Eve geldim pcyi actim video izlerken çat diye kapandi ve iki uc saniye sonra tekrar acildi. Gittim fana yeni ayak taktirdim ve taktim islemcinin ustune. Eve geldim oyun aciyorum 3-5 dakika oynuyorum ayni sekilde reset atiyor. Bilgisayari kullanirken bir sıkıntı olmuyor suan. Sabahtan geceye kadar yazilim yapiyorum kapanma yok, cok nadir oluyor. Fakat oyunu aciyorum 5 dakka sonra tekrar reset atiyor. Poweri degistirmeden once boyle bir sorun yoktu. Kasanin resmini ekledim. i7 islemci, 1 gb ekran karti, 2 adet 2gb ve 1 adet 4+4 8gb toplam 12gb ram var, 1tb hdd ve dvd rom var. Ekran karti ve islemci termal macun var. Sebebi ne olabilir bilenler yazabilir mi?
     Pc reset atiyor! Pc reset atiyor!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yük altındaykin sıcaklıları kontrol edin hocam
  • Sicakliklar normal bir sorun gozukmuyor sicakliklarda..

• windows orjinal mi, korsansa microsoft arka planda işler çeviriyor olabilir.
  • Hocam kasayı yan yatırın deneyin bir de

• Windows korsan, yan yatirinca da sorun devam ediyor..

• PSU yetiyor mu ? Tam bir Marka-Model söylerseniz biraz daha yardımcı olabilirim.
  • Psu 5 senedir yetiyordu, birden oldu. Psu degistirdim duzeldi, hepinize tesekkurler..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.