Şimdi Ara

PC, PS4 ve Xbox One İçin Çıkış Yapacak Okami HD'den Yeni Oynanış Videoları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Capcom'dan Okami HD ile ilgili yeni haberler var.

         Celestial Brush ve Demon Introduction isimli serinin 4. setini yayınlayan Capcom, 3 yeni video yayınladı. Farklı farklı alanlardan oynanış görüntülerine tanıklık ettiğimiz videolar Capcom'un Japonya kaynaklı resmi YouTube kanalı CapcomChannel üzerinden paylaşıldı. Ancak bununla birlikte ekstra herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Okami HD 12 Aralık'da PC, PlayStation 4 ve Xbox One için Kuzey Amerika ve Avrupa'da çıkış yapacak. Japonya için PC versiyonu 13 Aralık'ta çıkacak oyunun PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri ise 21 Aralık'ta çıkış yapacak.

         Yayınlanan yeni videoları aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.











  • Yıllardır büyük bir istikrar ile sürdürdüğün Microsoft fanlığını takdir ediyorum. Senin ekibinden kişiler zamanında Xbox 360 fanıyken şimdi Sony firmalarının logusunu avatar yaptı, PS4'cü oldu. Sen asla çizgini bozmadan her alanda Microsoft'u savundun. Fakat Okami sana ne yaptı. Xbox'a da çıkıyor neden bu güzel oyuna bu nefret. Geliştiricisi Xbox'a mı laf atmış ne olmuş, PS4'de daha mı güzel gözüküyor, nedir sorun?
  • Switch için getirin şu oyunu bırakın ps4 Xbox PC’leri yahu :))
  • Nereye kusalım?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Project Scorpio

    Nereye kusalım?

    Yıllardır büyük bir istikrar ile sürdürdüğün Microsoft fanlığını takdir ediyorum. Senin ekibinden kişiler zamanında Xbox 360 fanıyken şimdi Sony firmalarının logusunu avatar yaptı, PS4'cü oldu. Sen asla çizgini bozmadan her alanda Microsoft'u savundun. Fakat Okami sana ne yaptı. Xbox'a da çıkıyor neden bu güzel oyuna bu nefret. Geliştiricisi Xbox'a mı laf atmış ne olmuş, PS4'de daha mı güzel gözüküyor, nedir sorun?
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Bu tür oyunların yeri Nintendo dur sırf 3 kuruş daha para kazanmak için oyunu multiplatform yapmaya hiç gerek yok zaten Xbox cı adam bu oyuna gidip kolay kolay para vermez bosuna çıkartıyorlar kısacası.

    Ben o dönek tayfaya benzemem ölene kadar Xbox dayız...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 22 Kasım 2017; 23:40:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.