Bildirim
(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (12. sayfa)
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: envoytr
Benide ekleyin URAL nickim :)
Ekledim senide kardeş hoşgeldin -
quote:
Orijinalden alıntı: buzdolabi
eski konuya şöyle bir baktım da,gecen sene aynı tarihte (20.09) oyun cıktıgından 2 ekime kadar yaklaşık 30 sayfa yorum yazılmış.bu sene oyun cıktıktan sonra forumda sadece 4 sayfa paylaşım var.sadece forumdaki yoğunluk bile pes14 ün ne kadar vasat bir oyun olduğu gerçeğini ortaya koymaya yeterli sanırım.yazık.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-oyunlar-orjinal-pes-2014-kutusu-pluskitapcigi-dahil-fifa14-takasi-olur-139591376/detay/
Kardeşim nerlerdesin ya oyunu niye satıyorsun dur biraz daha zorla emin ol alışırsın oyuna buradaki Pesçiler olarak kemik bir kadromuz var her sene burada toplanıyoruz biraz şans verin oyuna tamam çok hatası eksiği var oyunun ama yinede satmayın sen anladığım Fifa'ya geçmeye çalışıyosun herhalde oyun seni çokmu kızdırdı kardeşim..
-
quote:
Orijinalden alıntı: qezqin
HOCAM FENERBAHCEMIZ PES 2014 DE VAR BENMİ BİLMİYORUM =)
FENERBAHÇEMİZ oyunda yok ama ben yama yaptım ve oyunda mevcut olarak FENERBAHÇE kadrsosunda ki 17 oyuncu mevcut onlarıda takıma aktardım orjinal bir yama oldu istersen sana özelden atarım yamayı.. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Renovatio90
quote:
Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR
quote:
quote:
Selam hepinize arkadaslar... gecen sene oyunu birakmak zorunda kalmistim online sacmaliklardan dolayi... bu senede ps3e gecis yaptim pes 14 ile ... online modda gene sacmaliklar devam ediyor malesef...bu senede optimizasyon ile ilgili saha ici problemler var,buglar var, ceza sahasi icinde slow motion hareket eden oyuncular var bunlar duzelmeden kesinlikke pes 13 den aldigimiz hazzi hicbirsekile alamayacaz gibi gozukuyor online modda.... bir kac arkadasin yorumunu okudum hepsine katiliyorum bir tanesi haric oda skill sistemi... su ana kadar gorebileceginiz en efektif ve en kullanisli skill sistemi.. ogrenmek biraz zaman aliyor ama mantigini cozunce analog kombinasyonlarini ezberlemek zorunda degilsiniz dpad ile bile oynasaniz oyunu istediginiz yone dogru o calimi atabiliyorsunuz... pesin eski serilerinde ozel calim atmak ezbere dayaliydi ve ben sadece bu hareketleri ekranin sagina dogru hucum ederken yapabiliyordum simdi her yone calim atabiliyorum ozellikle paslasmalalarda ve ozel hareketlerde bu kadar ozgur hissettigim bir futbol oyunu daha once oynamamistim ozel calimlarin mantigi soyle isliyor omcelikle ilk hareket her zaman icin sag analogla yapiliyor ikinci hareket ise sol analogu yada yon tuslari kullanarak oyuncumuzun gidecegi yonu belirliyoruz istediginiz kombinasyonu uygulamaniz her iki kaleye atak yaparken mumkun ......
Nerdesin sen ya Pc'yi bırakıp niye Ps3'e geçtin kardeşim kemik kadromuz vardı burda
Selam dostum nasilsin gene gelirim ziyarete pc sayfasina valla bu sene boyle oldu hatta sende epey erken birakmistin oyunu nasil buldun pes 14 bu senede 1000 puan yapilabilecek bir oyun mu ne dersin gerci biz goremeyiz o puanlari 600 700 arasi dolasiriz
Sağol kardeşim iyiyim çok şükürGel tabi ya sensiz olurmu hiç hatta seneye Ps3'ü boşver Pc'ye geç zaten Pc'de oynayan sayısı azaldı iyice..
Oyuna gelirsek lk başlarda oyun tuhaf geldi ama çözdüm oyunu ve bence çok güzel çok gerçekçi olmuş oyun birde şu hatalar buglar giderilirse süper olacak
Geçen sene 1000 puana çok erken ulaşmıştım ve oyun sarmamaya başlamıştı inşAllah bu sene zor yapılır diyordum ama bu senede çabuk ulaşıcam gibi kardeşim şuan 704 puandayım bakalım ne zaman 1000 puana ulaşırım ama bu kadar kolay olmamalı Konami değiştirmesi lazım puan sistemini çünkü 1000 puana ulaştığında galibiyet alsanda sana puan vermiyor ve o zaman oyun çok sıkıcı bir hal alıyor..
merak etme hocam 1000 puan olsan da sıkılmazsın.. 4 tane lig var oyunda.. diğer liglere geçmedin henüz daha sanırım.. o yüzden kolay bitmez.. bir de kadrona adam almaya başlarsan görecen ki adamlar sapıtmaya başlıyor biraz biraz bu sene pes te de fifa daki gibi momentum olacağını okumuştum bir yerde.. bazı maçlarımda da denk gelmedim değil hani..adam bir bakıyorsun bir şekilde gol atmış.. defans bazen aval aval bakıyor..tabi güncellemelerden sonra her şey daha net ortaya çıkar..
-
quote:
Orijinalden alıntı: buzdolabi
eski konuya şöyle bir baktım da,gecen sene aynı tarihte (20.09) oyun cıktıgından 2 ekime kadar yaklaşık 30 sayfa yorum yazılmış.bu sene oyun cıktıktan sonra forumda sadece 4 sayfa paylaşım var.sadece forumdaki yoğunluk bile pes14 ün ne kadar vasat bir oyun olduğu gerçeğini ortaya koymaya yeterli sanırım.yazık.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-oyunlar-orjinal-pes-2014-kutusu-pluskitapcigi-dahil-fifa14-takasi-olur-139591376/detay/
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=61462178&p=1#61462178 bahadir ustad bu sene master lige ragbet yok onlineda gecen seneki gibi dogrudur. Ve ps3 online oyun cddi anlamda optimizasyon sorunlari var bu sene 4 sayfa online master lig ilerlemis olabilir ama totalde bu oyunu offline oynayan oyuncularda oldukca fazla bence yukarida verdigim linkte bunu dogrular nitelikte ayrica gecen sene bu zamanlar baglanti hatalarindan dolayi cok kisi pes sayfalarini takip ediyor yorum yaziyordu .... ilk guncelleme gelene kadar oyuna sabir gostermen dilegiyle cunku bu sene beklentiler cok yusekti cogu kesim tarafindan...ve oyunculari bicak gibi ikiye bolmus durumunda... kal saglicakla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Valla problemler ps3 de daha fazla ben 450 puanin ustunu goremedim su ana kadar tam toparliyorum takimi seri baglanti kopmasi laglar oluyor valla tebrikler 704 puan oldukca iyi bir puan basarinin devami dilegi ile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar ilk defa orijinal oyun aldım bir türlü başlayamadım daha Şimdi oyunu kurdum açtım online menü ve simgesi yoktu. Şimdi güncelleme kurdum bu sefer de oyun hiç açılmıyor yardımcı olabilecek arkadaş var mı? -
GokHandsome --------------------------gokhankarakiz
Aham da master lige ani bir giriş yaptım
http://www.youtube.com/watch?v=yhz9lRHIpvA -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: qezqin
HOCAM FENERBAHCEMIZ PES 2014 DE VAR BENMİ BİLMİYORUM =)
FENERBAHÇEMİZ oyunda yok ama ben yama yaptım ve oyunda mevcut olarak FENERBAHÇE kadrsosunda ki 17 oyuncu mevcut onlarıda takıma aktardım orjinal bir yama oldu istersen sana özelden atarım yamayı..
harika olur kardeşim saolasn.. -
Birlik liginin ilk sirasini kaptim nihayer 891 puan yaptim :) birqz daha para kasayim galacticos'a gecicem. Bu ligde wage cap yok diyo o ne demek anlamadim ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
quote:
Selam hepinize arkadaslar... gecen sene oyunu birakmak zorunda kalmistim online sacmaliklardan dolayi... bu senede ps3e gecis yaptim pes 14 ile ... online modda gene sacmaliklar devam ediyor malesef...bu senede optimizasyon ile ilgili saha ici problemler var,buglar var, ceza sahasi icinde slow motion hareket eden oyuncular var bunlar duzelmeden kesinlikke pes 13 den aldigimiz hazzi hicbirsekile alamayacaz gibi gozukuyor online modda.... bir kac arkadasin yorumunu okudum hepsine katiliyorum bir tanesi haric oda skill sistemi... su ana kadar gorebileceginiz en efektif ve en kullanisli skill sistemi.. ogrenmek biraz zaman aliyor ama mantigini cozunce analog kombinasyonlarini ezberlemek zorunda degilsiniz dpad ile bile oynasaniz oyunu istediginiz yone dogru o calimi atabiliyorsunuz... pesin eski serilerinde ozel calim atmak ezbere dayaliydi ve ben sadece bu hareketleri ekranin sagina dogru hucum ederken yapabiliyordum simdi her yone calim atabiliyorum ozellikle paslasmalalarda ve ozel hareketlerde bu kadar ozgur hissettigim bir futbol oyunu daha once oynamamistim ozel calimlarin mantigi soyle isliyor omcelikle ilk hareket her zaman icin sag analogla yapiliyor ikinci hareket ise sol analogu yada yon tuslari kullanarak oyuncumuzun gidecegi yonu belirliyoruz istediginiz kombinasyonu uygulamaniz her iki kaleye atak yaparken mumkun ......
Nerdesin sen ya Pc'yi bırakıp niye Ps3'e geçtin kardeşim kemik kadromuz vardı burda
Selam dostum nasilsin gene gelirim ziyarete pc sayfasina valla bu sene boyle oldu hatta sende epey erken birakmistin oyunu nasil buldun pes 14 bu senede 1000 puan yapilabilecek bir oyun mu ne dersin gerci biz goremeyiz o puanlari 600 700 arasi dolasiriz
Sağol kardeşim iyiyim çok şükürGel tabi ya sensiz olurmu hiç hatta seneye Ps3'ü boşver Pc'ye geç zaten Pc'de oynayan sayısı azaldı iyice..
Oyuna gelirsek lk başlarda oyun tuhaf geldi ama çözdüm oyunu ve bence çok güzel çok gerçekçi olmuş oyun birde şu hatalar buglar giderilirse süper olacak
Geçen sene 1000 puana çok erken ulaşmıştım ve oyun sarmamaya başlamıştı inşAllah bu sene zor yapılır diyordum ama bu senede çabuk ulaşıcam gibi kardeşim şuan 704 puandayım bakalım ne zaman 1000 puana ulaşırım ama bu kadar kolay olmamalı Konami değiştirmesi lazım puan sistemini çünkü 1000 puana ulaştığında galibiyet alsanda sana puan vermiyor ve o zaman oyun çok sıkıcı bir hal alıyor..
rievire +niang var benim forvette yedğide carlos tenerıo walla şuan puanım 430 da çok oynamama rağmen bakalım hedefim aguerro alınca hayaldi gerçek oldu diye yazarım
-
ligler arasında oyuncuların fiyatları farklımı? birlik ligindeki messi ile diğer ligdeki messi farklı fiyat mı yani ? -
quote:
Orijinalden alıntı: ZoRVoLKaN
ligler arasında oyuncuların fiyatları farklımı? birlik ligindeki messi ile diğer ligdeki messi farklı fiyat mı yani ?
volkan sana bişi sorcam ! pes 2014 de turnuva yok mu analşigde ben birlik ligindeyim daha öle bişi göremedim menude ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Alanyalı-07
quote:
ligler arasında oyuncuların fiyatları farklımı? birlik ligindeki messi ile diğer ligdeki messi farklı fiyat mı yani ?
volkan sana bişi sorcam ! pes 2014 de turnuva yok mu analşigde ben birlik ligindeyim daha öle bişi göremedim menude ?
Şu anlık turnuva yok ama sanırım patch çıktıktan sonra turnuva olur diye düşünüyorum -
Benim bir de çözüm bulamadığım bir şey var.Mesela XXTYSHK nıcklı şahısla maç yapıyorsun maçın sonuna gelmiş adam maçı koparıyor.Maç başında bilemediğin için adamın nıckını sonradan unutuyosun.Maç kaydıda olmadığı için nicki kaydetmiyor.Peki bu nıcklı kişiyi nasıl bulup engelleyeceğiz ?... -
quote:
Benim bir de çözüm bulamadığım bir şey var.Mesela XXTYSHK nıcklı şahısla maç yapıyorsun maçın sonuna gelmiş adam maçı koparıyor.Maç başında bilemediğin için adamın nıckını sonradan unutuyosun.Maç kaydıda olmadığı için nicki kaydetmiyor.Peki bu nıcklı kişiyi nasıl bulup engelleyeceğiz ?...
maç sonunda ekranda çıkıyor.. maç başındaki bağlantı ekranı gibi.. orda engelleyebiliyorsun adamı.. -
birlik ligi kadrom
kıta ligi kadrom
-
quote:
Orijinalden alıntı: muzzy00
quote:
Benim bir de çözüm bulamadığım bir şey var.Mesela XXTYSHK nıcklı şahısla maç yapıyorsun maçın sonuna gelmiş adam maçı koparıyor.Maç başında bilemediğin için adamın nıckını sonradan unutuyosun.Maç kaydıda olmadığı için nicki kaydetmiyor.Peki bu nıcklı kişiyi nasıl bulup engelleyeceğiz ?...
maç sonunda ekranda çıkıyor.. maç başındaki bağlantı ekranı gibi.. orda engelleyebiliyorsun adamı..
bağlantı sorunu nedeni ile.... yazısından sonra nerde çıkıyor dostum ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X