Şimdi Ara

(PC) - PES 2013 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.432
Cevap
33
Favori
456.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: diego ribas
    sıralama maçı ve lobi dede aynı şey oluyor malesef

Ağ bağlantılarında kaç bağlantı var, devre dışı bırakmayı denediniz mi kullanmadıklarınızı oyun sırasında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fructoser -- 21 Eylül 2012; 14:53:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

oturum kimliğimi şifreyi kayıt kodunu giriyorum başarıyla giriş yapıldı diyor,bilgileri kaydediyor ilerliyor analig online a girmeden tekrar futbol yaşamı menüsüne atıyor,dükkandaki bilgisayarıma kurdum aynı şey oldu,biri kablolu biri kablosuz bağlantı aldık oynayamıyoruz,yardımcı olursanız sevinirim dün geceden beri bununla uğraşıyorum ne yaptıysam olmadı..

çözdünmü acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

arkadaslar ya anlamadigim birsey var.
    adamlar 10 macta 600 rating olmus 6 si ni kazanarak.
    benim 350 ratingim var 10 mactan 7 sini kazanmisim
    sorun nedir ?
    2 kez hileci ile karsilastim o yuzden mi acaba dusurduler.

oyuna hangi raytingle başladın.. oyun 5 maç hakkı veriyor.. kaç maç kazanırsan ona göre bir dereceden başlatıyor.. 200 300 400 500 şeklinde..ben en iyi oyuncuda başladım 500 le.. şu an 650 puanım var.. bu sanırım dediğiniz sorun.. pes nickleri yazalım arkadaşlar.. karşılaştırsak bilelim en azından

pes ID :mustafa

takım :galatasaray

takım değeri : 25.000.000 €

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

sorun nedir ?

oyuna hangi raytingle başladın.. oyun 5 maç hakkı veriyor.. kaç maç kazanırsan ona göre bir dereceden başlatıyor.. 200 300 400 500 şeklinde..ben en iyi oyuncuda başladım 500 le.. şu an 650 puanım var.. bu sanırım dediğiniz sorun.. pes nickleri yazalım arkadaşlar.. karşılaştırsak bilelim en azından

takım değeri : 25.000.000 €

simdi anlasildi durum ilk 5 macimi kaybedip son 6-7 macimi hepsini kazandim alisinca oyuna : D
    demosunu vs hic oynamamistimda.
    ayrica son mac skorlarini vs gosteren results bolumu yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

Bana kıyak geçti galiba. İlk 5 maçı kazanınca direk 650 puanla başlattı. Beni uğraştırmak istemiyor tabi
    Id; GeNeRaL'di galiba
  • Arkadaşlar online'a bi türlü giremiyorum ya herşey tmm oyunuda güncelleiyorum konami İd falan onlarıda yapıyorum kabul ediyor tam girecekken geri dönüyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

quote:

oturum kimliğimi şifreyi kayıt kodunu giriyorum başarıyla giriş yapıldı diyor,bilgileri kaydediyor ilerliyor analig online a girmeden tekrar futbol yaşamı menüsüne atıyor,dükkandaki bilgisayarıma kurdum aynı şey oldu,biri kablolu biri kablosuz bağlantı aldık oynayamıyoruz,yardımcı olursanız sevinirim dün geceden beri bununla uğraşıyorum ne yaptıysam olmadı..

çözdünmü acaba

malesef hep aynı,akşam başka bir int hattından deneyeceğim
  • quote:

sorun nedir ?

bende de oyle valla oyuna 250 den basladım sanırım yanlıs gormedıysem :)

şöyle bı durum var onla alakalı olabılır ılk macların sonunda hep bı grafık cıkıodu benım crack da sorun var dıe mac gırıslerınde koptum hep, hatta burdan guran66 ıle de gırıste mac basında koptum dırek, sanırım ılk bıkac mactakı skorlara gore bı baslangıc sevıyesı ve puanı verıor oyun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

quote:

çözdünmü acaba

malesef hep aynı,akşam başka bir int hattından deneyeceğim

cevabını bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ua_hector

Arkadaşlar online'a bi türlü giremiyorum ya herşey tmm oyunuda güncelleiyorum konami İd falan onlarıda yapıyorum kabul ediyor tam girecekken geri dönüyor :(

sizde ağ bağlantısı durumu nasıl?aynı sorunu yaşıyoruz,bende ki sorun sanırım; iki market arasında bir barkod programı var ve ağ bağlantısı var,evim dükkanın üstünde tel kablosu çekerek modemi eve aldım ama kabloluda kablosuz da aynı sorun oluyor,pes 2012 online aynı hat üzerinden oynuyordum kablolu oyundan atıyordu kablosuz da sorun olmuyordu ama 2013 de hiç giriş yapamadım,bakalım akşam başka bir yerde deneyeceğim,çözüm bulursak paylaşalım..
  • AL Açık'a benden başka giremiyen var mı ? Ne hikmetse artık Veri Paketi Uyumsuz diyor. Halbuki normal maç yapabiliyorum MLO'da
  • beyler ps3 kolu aldim. bu polygold bluetooth nerde bulurum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ua_hector

Arkadaşlar online'a bi türlü giremiyorum ya herşey tmm oyunuda güncelleiyorum konami İd falan onlarıda yapıyorum kabul ediyor tam girecekken geri dönüyor :(

sizde ağ bağlantısı durumu nasıl?aynı sorunu yaşıyoruz,bende ki sorun sanırım; iki market arasında bir barkod programı var ve ağ bağlantısı var,evim dükkanın üstünde tel kablosu çekerek modemi eve aldım ama kabloluda kablosuz da aynı sorun oluyor,pes 2012 online aynı hat üzerinden oynuyordum kablolu oyundan atıyordu kablosuz da sorun olmuyordu ama 2013 de hiç giriş yapamadım,bakalım akşam başka bir yerde deneyeceğim,çözüm bulursak paylaşalım..

İş yerimden deniyorum 2012 de sıkıntı yoktu internet ile pos makinesi aynı ağa bağlı oyunu silip baştan kuruyorum olmassa cep telefonu bağlayıp onun internetiyle denicem bakalım. Çözersem paylaşırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ua_hector -- 21 Eylül 2012; 15:44:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 14.guti.haz

beyler ps3 kolu aldim. bu polygold bluetooth nerde bulurum

acil cevap lazim yokmu bilen

• analig online da para kazanmak için mypes vardı 12 de 13 de öle birşey yok galiba?
  • arkadaş sunucudan attı durduk yerde.. başına böyle bişey gelen var mı yeni..

takım değeri : 26.000.000 €
  • Ben dün gecede yazmıştım yeni üye oldum diye maç yaparak para kazanamıyorum 300-400 civarı verio bu herkeste böyleemi bir sebebi yada bir çözümü varmı
  • evet arkadaşlar ilk hileye maruz kalmış bulunuyorum.. konaminin yazdığı yazı şöyle derecenizde bir değişiklik olmayacak..maç sayılmayacak..................................burdaki noktalar küfür tabi..

boşuna aldık oyunu yine lanet olsun.. nick louis van gaal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzzy00 -- 21 Eylül 2012; 17:22:11 >
  • Kayıt kodu olmadan Kasım'a kadar oyun oynanabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiger_king9999

Ben dün gecede yazmıştım yeni üye oldum diye maç yaparak para kazanamıyorum 300-400 civarı verio bu herkeste böyleemi bir sebebi yada bir çözümü varmı

kadroyu toparladıkça fazla alıosun para.. 700 800 civarlarında bnm şu an..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.