Şimdi Ara

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.761
Cevap
13
Favori
308.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyto ile ben oynadım Bjk li kendisi ben Fenerliyim hiç sorun yaşamadık. Yanlışlıkla olmuş olabilir hemen sövmeyelim. Ayrıca benim 80'lik oyuncularım dün gece turnuvada 75 filan gözüküyyordu bu nasıl mallık anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByTugruLK

Abicim bir haftada karşılaştığım üç şey çok canımı sıktı. Hilecileri herkes biliyor ama Turnuvalarda çok karşılaşmadığımız için artık tahammül edilir seviyeye geldi diye düşünüyordum ki D1 Kupası yarı finalinde 670 küsur puanlı biriyle karşılaştım. Adamın full kadrosu vardı hay anasını şansa bak derken 62. dk 1-0 öne geçtim ve adam oyunu kastı ve oyun dondu 10 dk bekledim hareket yok. Çıkıp baştan gireyim dedim modemi kapadım baştan girdim bir de ne göreyim 3 - 0 hükmen yenik sayılmışım. Bu bana çok koydu. Kimsenin günahını almak istemiyorum çünkü benim biri 4 biri 1.5 yaşında iki çocuğum var ve küçük olan bir kaç kere modemi veya power düğmesinden pcyi kapattığı için maç başlamadan veya maçtayken düştüğüm oldu ve genelde rakiplerim ya hükmen kazandı ya da sayılmadı hiç. Ama bu durumda neden ben yenik sayıldım anlamadım.

2. Olay daha acı başıma en az 7- 8 kere geldi ve Türklerde yapıyor. 12 - 13 dk kala son sıralama maçına giriyoruz ilk yarıyı önde kapatınca adam 2. yarıda oyunu durdurup 90 sny kullanıyor foul, taç, köşe atışı ve aut atışlarında topu oyuna sokmuyor 7-8 sny yiyor, topu sürekli dışarı atıyor ve maçın bitmesine az kala süre bitip maç sayılmıyor. Böyle adilik olabilir mi? Ben bi kaç kere ilk yarıyı yenik kapadığım maçta rakibime "beraberlik bana yaramıyor topu bırakalım santrada zaman yetsin" deyip maçı bıraktım adam ise hakkımı yiyor.

Ve son mallık ise konaminin d1 ve al açıkta ilk iki maçı kazanıyorum misal 3.yü kaybediyor veya berabere kalıyorum 4.yü yine kazanıyorum ama toplam puanım 6 veya 7 diye eleniyorum. son maçı saymıyor hele turnuvanın bitmesine 9 dk vardı bi keresinde yine saymadı.

Yani ben zaten turnuva dışına pek girmiyorum hem uzun hem de hileci çok diye ama turnuvada da özellikle son maçı tamamlamamak için maçı durduranları gördükçe acıyorum açıkçası. Kul hakkıdır bu ötesi yok

Benim eşek oğlumdan ötürü 3-5 kere kapanan maçlara denk gelen varsa hakkını helal etsin

tugrul bnde ılk baslarda oyundan zevk alıordum ama sonra bu hılecı herıflerle sık sık karsılasınca yemın edıorum oyundan sogudum.oynayasım gelmıor biri baglantıyı kopracak oyunu kascak dıe.adamlara korkudan fark atmıorum artık.cunku serefsızler hemen baglantıyı koparıo fark yıyınce.bundada noluo herzamamn ben maglup sayılıorum gıcıgıma sınırlerımı alt ust eden olay bu.dun ceyrek fınaldeyım ınternatınaol cupta yunan kırmasını 3-0 yenıorum adamın puanıda 722 bnm 550.son dk ya bı grdık baglantı gıttı.yemın edıorum kırıcaktım sınırden pcyi.ama bunlar cok var pıyasada.konamının acıl bı care bulması lazım buna.puanı yuksek olanlarından cogu hıleyle gelmıs oraya.adama bı zevkle oyun oynatmıolar.wla stres olurum dıe mac yapmaktanda korkuorum.
    2.dedıgın olay onu ezıkler yapıo cogu zmaan.adam top cevırmeyı bırak gıdıo kalenın onunde beklıo topla ondeyken.bende alıorum topu kndı kaleme gol atıorum senın oynucagın oyunun dıe. cok cakal var pes 2012de.
    3.olay ise sole anlatayım. arka arkaya 3 mactan aldıgın puan gecıor. ılk macı yendın ıkıyıde yendın 3.yu kaybettın 6 puanın oluor.bunu telafı etmek ıcın bı uc mac daha yapman gerekıor.yanı ısın ozetı 3 mac arka arkaya kazanacaksın baska kolay kolay cıkamassın eleme asamasından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio26

90aTakar2 nickli arkadaşım sakin ol 7 cedde hepimiz giriyoruz ya..hileciler Allahından bulsunlar ezikler..

anasını bacısını diye düzeltiyorum o zaman.. beyto70 başta olmak üzere tüm hile yapanların...............
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByTugruLK

Beyto ile ben oynadım Bjk li kendisi ben Fenerliyim hiç sorun yaşamadık. Yanlışlıkla olmuş olabilir hemen sövmeyelim. Ayrıca benim 80'lik oyuncularım dün gece turnuvada 75 filan gözüküyyordu bu nasıl mallık anlamadım?

yanlışlık filan yok kardeşim.. 3.maçta eşleştik, onunda 6 puanı vardı benimde. Maçı kazanan üst turu garantileyecekti. 2.Yarıya 1-0 önde girdim. 2.Yarı başlar başlamaz duraklat menüsüne girip çıkıyordu, bunu çok sık yapıyordu ve oyun ağırlaşmıştı iyice. Dk.75 te top taca çıktı yine duraklat menüsüne girdi. Oyun iyice yavaşlayınca, diğer kullanıcılarla iletişim kesildi diye uyarı geldi. Baktımki ben 3-0 mağlup sayılmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 90aTakar2 -- 26 Kasım 2011; 18:22:41 >
  • beyler biraz önce şampiyonlar ligi turnuvasına katıldım. bi hileciye tanık oldum.wvors die.adam ılk once bnı belledi daha mac baslamadan baglantı gtıı tabıkı yıne ben maglup oldum.adamın takımı o.marsılyaydı. bı takıp edeyım su kırıgı dedım.bi baktım bnden sonra 7 puanı var.sonra 5 dk snra yıne baktım adam genel sıralamada lider attıgı gol 9 yedıgı gol 0 .butun maclarını hıleyle almıs adam.wlla bu kadar olur. bu konamının kısası nedır ya bılen varmı.puanı yuksek olanmı galıp sayılıor.baglantısı ıyı olanmı anlamadım gıttı.bu o.ç ları yuzunden kac puanım gıttı vede oyundan sogudum ya.bnm mac tamamlama oranım son 10 mac yuzde 100du genelde yuzde 90.adamın adam baglantıyı koparıo dıe bizimde baglantı gıttı sayılıo.yok bole bı sey ya.herkes g..t olmus aq yabancıları. belki katılan varsa turnuvaya takıp ettıyse gormustur wvors denen götü.
  • ya nie burdakiler bi topluluk oluşturup kendi maçlarımızı yapmıyoruz bence öyle yapalım ben tam bilmiyorum nası yapıldıgını falan yani yapılabiliyosa biri yapsın biz girelim kendi aramızda adam gibi maçlar yapalım varsa katılan bence hemen yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuq010101

ya nie burdakiler bi topluluk oluşturup kendi maçlarımızı yapmıyoruz bence öyle yapalım ben tam bilmiyorum nası yapıldıgını falan yani yapılabiliyosa biri yapsın biz girelim kendi aramızda adam gibi maçlar yapalım varsa katılan bence hemen yapalım

bencede bılen bırı varsa yaprsın orda kozlarımızı paylsalım :)
  • aynen öyle kardeş millete küfür ede ede oyundan soguduk
  • quote:

aynen öyle kardeş millete küfür ede ede oyundan soguduk

Hocam bence iyi fikir. Topluluk kurulursa kendi aramızda hilelere maruz kalmadan maçlar yaparız. En azından oyunu zevkiyle oynamış oluruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 90aTakar2

quote:

aynen öyle kardeş millete küfür ede ede oyundan soguduk

Hocam bence iyi fikir. Topluluk kurulursa kendi aramızda hilelere maruz kalmadan maçlar yaparız. En azından oyunu zevkiyle oynamış oluruz..

bilen varsa nası yapıldıgınız yapsın hemen kuralım toplulugu yapalım adam gibi maçları
  • slm arkadaşlar topluluk olursa bende oynarım geçen gün topluluk kısmına girdim şifre falan istedi
  • ben bi bakiyim denicem
  • arkadaslar bıde bu konamıye toplu sekılde msj atalım.ingilizcesı ıyı olan bırı yazsın buraya ne yazılcaksa herkes yollasın.yeter artık cozum bulsunlar bu hılecı pezevenglere.adamların 700 kusur puanı var ama oyunun o sundan anlamıo cocugu.hılecılık desen dız boyu aq cocukları
  • beyler topluluk işini hallettim şimdi davet sırasına geldi onuda halledersem tamamdır
  • Bugün sabahtan beri pesteyim ortalama yükselsin diye girmediğim maç lobisi kalmadı en son masterligte maç yapıyorum dk 55 60 civarı net gitti Metronet Yetkililerini Arıyorum Pinginiz 16 ms diyor dow hızı 2mbit upload 2mbit Elektrik hattı üzerinden internet alıyorum 10 saattir kopma yoktu bir 10 dk önce ufuk0101 adlı arkadaşla maç yaparken dk 55 60 arasıydı sistem verileri kaydediliyor dedi beni ana menüye attı direk Konusuyorduk Arkadasa ayıp oldu.Bu Kadar Şansızlık olmaz son 10 maç 100 de 100 dü genel 67.45

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebelbullet -- 27 Kasım 2011; 0:43:38 >
  • http://www.speedtest.net/result/1614589664.png

SON DURUM BU NETİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebelbullet -- 27 Kasım 2011; 0:49:49 >
  • kiss of death nickli arkadaşla yaklaşık 4 maç yapmışızdır hepsinde beni yendi bişiy demedim bu maçtada resimde gördüünüz gibi muhabbet ettik maç sonunda berabere kalıp puan kaybedince sen psikolojimi okudun maçtan önce böyle şeyler yazıyon diyo ki ben hermaç böyle konuşmuştum onla ne zaman puan kaybedince böyle birde sonda çıkarken hayret bişiy diyo lafları söyleyip beklede konuşalım demi bendende sana hayret bişiy o zaman engelle beni bende seni engellicem birdaha konuşmayız birader

• quote:

Orijinalden alıntı: rebelbullet

Bugün sabahtan beri pesteyim ortalama yükselsin diye girmediğim maç lobisi kalmadı en son masterligte maç yapıyorum dk 55 60 civarı net gitti Metronet Yetkililerini Arıyorum Pinginiz 16 ms diyor dow hızı 2mbit upload 2mbit Elektrik hattı üzerinden internet alıyorum 10 saattir kopma yoktu bir 10 dk önce ufuk0101 adlı arkadaşla maç yaparken dk 55 60 arasıydı sistem verileri kaydediliyor dedi beni ana menüye attı direk Konusuyorduk Arkadasa ayıp oldu.Bu Kadar Şansızlık olmaz son 10 maç 100 de 100 dü genel 67.45

kardeşim çok kötü bi durum o ya benimde başıma geliyodu adamı deli eden bi durum..maç zaten agırdı ben anladım birimizde sorun oldugunu megersem sendeymiş inşallah en kısa zamanda düzelir netin çok iyi oynuyorsun tekrar karşımda görmek senle maç yapmak isterim :)
  • Topluluk olursa katılırım her türlü...
  • ben topluluk işini halletmeye çalışıcam bakalım
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.