Şimdi Ara

Pc Performans Düzensizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm Arkadaşlar Şuan Kullandığım Sistemde Performans Stabil Değil Düzensiz Performans Var Bazen Bi bakıyosun canavar Gibi Bazen çok kötü performansı oluyor sistemimde Windows 7 var Xp kuruyorum Donmalar ne bilim Programlar Açtığımda Yanıt vermiyor bazen Kaspersky 2011 Kullanıyorum orjinal 1 haftada Güvenli mod ve normal şekilde 5 kez Tarattırdım Hiç virüs çıkmadı Pc temizleme programları denedim sonuç aynı En sonunda Anakartı Garantiye gönderdim sıfırı ile değişti Yine aynı acaba power supply mi Yetmiyor onuda bilmiyorum

Sistem Özelliklerim Bunlar

INTEL Q9650 3.00 Ghz 12 mb 1333 fsp
    Kingston 4 GB 1066 Mhz Ddr2 Cl5
    Zotac GTX 275 896 MB 448Bit GDDR3 16X
    Western Digital Cavıar Black 500GB+ Seagate 1 tb hard disk
    Samsung 22x Dvd writer
    OCZ 600W StealthXStream PSU
    GIGABYTE EP45-DS3L P45 1600MHz DDR2 16x Lga775
    Creative X-FI Xtreme Gamer Fatal1ty Pro+Logitech Z2300
    + Pc de 3 adet 120mm fan var

sorum şu Arkadaşlar bu sisteme 600w power supple Yetiyormu yoksa daha yüksekmi alayım ve power supply yetmediğinde düzensiz performans olurmu

Sorun nedir bulamadım pc format deseniz xp win7 attım değişen bişey yok acaba sorun hdd yoksa ramlermi dedim eskilerini satıp yenilerini aldım değişen bişey yok

Neyse arkadaşlar yorumlarınız için şimdiden TEŞEKKÜR ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soloman_963 -- 1 Temmuz 2011; 21:37:39 >

• sistem yavaşlığı harddiskinden kaynaklanabilir, benimde öyle bi sorunu vardı arada bi canavar oluyordu sonra tökezliyordu. En sonunda tesadüfen hdd programı ile bi tarama yapayım dedim hdd yi bad sector kaplamış o şekilde bi kaç gün kullandım pc açılırken smart uyarısı verdi bad sectr var diye sonra iç açılmadı hdd ine bakmanı öneririm bi başka harddiskle dene istersen.
    Psu'ya gelince zaten yetmezse sistem yükte iken mavi ekran hatası verir benim tavsiyem sistem kararlılık testi yap bi eğer mavi ekran gelmezse yeterlidir
  • Tamam Peki Önerdiğin sistem kararlılık Programı varmı??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Sistem Düşük FPS sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.