Şimdi Ara

PC Parçalarında Hangisi hatalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1-) BU PC ile BATTLEFIELD 4 ( 10 FPS ) oluyor saçma değil mi ? +
    2-) Arada pc kendini kapayıp açıyor Sorun nerede olabilir ki ?

(PC'de neleri yanlış yaptım toplarken acaba?)
    SISTEM

" Interl(R) Core (TM) i5-4670K CPU @ 3.40GHz"

" Yüklü bellek (RAM) : 8,00 GB

" Windows 7 (64bit)

" HARDISK 1 TB

" Ekran Kartı NVIDIA GeFOrce GTX770

" KASA Güç kaynağı ile birlikte aldım orjinal " oda şu

" Xigmatek assasin black edition tauro 80plus 700w

Ben sorunu cözemedim ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usheracc -- 18 Nisan 2014; 21:38:54 >

• Sürücüleri kurdun mu? Diğer programlarda perormans nasıl? Harddisk nedir? Ssd mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KillForYou! kullanıcısına yanıt
    evet sürücüleri kurdum , hardisk doğru 1 TB msinfo32 screenshot'u atabilirim yardımcı olursa
  • Windowstaki sistem puanı nedir? Ram leri doğru yerlere taktın dimi? Her ikisi de aynı renkte.?

Hocam , evet doğru 5,9 sabit veri aktarımı gerisi 7,7 ve 7,9 arasında oynuyor sanırım sorun GPU diye düşünüyorum ekran kartını beslemiyor mu acaba diye? ama power

700 :( mantık erdiremedim acıkcası sanırım eksik bilgide veriyorum suanda sorunun bulunmama sebebi bu olabilir
  • Hdd marka modeli nedir? Windows açılış süresi nedir? Başka bir uygulama da hızı denedin mi? Photoshop vs. ?

Heaven Dx11 Bechmark 3.0 ile deniyorum 200 FPS ortalama en düşük 70 max 300 görüyor

MSI Kombustor ile acikcasi ne deniceğimi şaşırdım , COZUM BU PROGRAMDA gibi GPU - Burn TEST ve Kmark (PhysX) Testleriyle ne sonuca ericeğimi cıkaramadım Temputure sürekli GPU LOAD %97 ve 98 değişiyor %100 vurmuyor

POWER: 98 % TPD
    CORE: 1280 MHz
    MEM : 3600 MHz
    VDDC : 1.182V
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usheracc

Heaven Dx11 Bechmark 3.0 ile deniyorum 200 FPS ortalama en düşük 70 max 300 görüyor

MSI Kombustor ile acikcasi ne deniceğimi şaşırdım , COZUM BU PROGRAMDA gibi GPU - Burn TEST ve Kmark (PhysX) Testleriyle ne sonuca ericeğimi cıkaramadım Temputure sürekli GPU LOAD %97 ve 98 değişiyor %100 vurmuyor

POWER: 98 % TPD
    CORE: 1280 MHz
    MEM : 3600 MHz
    VDDC : 1.182V

100 vurması şart değil. Bir de farklı oyunda dene bakalım. Rakamlar normal gözüküyor.

• Önce başka oyun veya uygulamalarda deneyin. Yani kısaca sorunu tespit edelim. Yeniden başlatması işlemcinin ısısından dolayı olabilir. Ramler vs.
    iyi bir temizlik ve ardından termal macun. Ramlar kaç Mhz ? Aklima gelenler bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direct x güncellemesini yapın.
  • Bilgisayarda virüs olmadığından emin misiniz ? Sistem boştayken CPU kullanımı ne kadar ? Normalde %1-%5 aralığında olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.