Şimdi Ara

Pc parça alımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,toplama pc için bu siteden bu parçaları seçtim uyumlu olmuşmu bütçem buna yetti sizce nasıl ve sizce toplatıpmı getittirim yoksa burda kendim veya başkasınamı toplattırim parçaları yardım lütfen.
     Pc parça alımı

• quote:

Orijinalden alıntı: İnanç 123

Merhaba arkadaşlar,toplama pc için bu siteden bu parçaları seçtim uyumlu olmuşmu bütçem buna yetti sizce nasıl ve sizce toplatıpmı getittirim yoksa burda kendim veya başkasınamı toplattırim parçaları yardım lütfen.
     Pc parça alımı

ekran kartını 2. el hd 7850 2gb modelinden al max 300e bulursun. ayrıca daha kalite marka bir kasa alsan daha iyi olur en azından mesela cooler masterer rc430 550w falan. onun haricinde işlemci seni üzmez ama anakart olarak h81m plus modelinide önerebilirim

• jackal___61 kullanıcısına yanıt
    Birde birşey sorucam bu kasayı aldık ama içinin parçaları hazır dimi mesela yani usb bellek yeri falan içinde ufak performans harici parçalar içinde oluyo dimi bu parçalar dışında bi parça almama gerek varmı bide bu pc yi toplatıp mı gönderttirim yoksa burdamı toplim yardım lütfen ?
  • quote:

Birde birşey sorucam bu kasayı aldık ama içinin parçaları hazır dimi mesela yani usb bellek yeri falan içinde ufak performans harici parçalar içinde oluyo dimi bu parçalar dışında bi parça almama gerek varmı bide bu pc yi toplatıp mı gönderttirim yoksa burdamı toplim yardım lütfen ?

Kendin toplamayi bilmiyosan toplattir butun kutu ve iceriklerinide eksiksiz iste.usb ve ses cikislari icine dahil evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Nasıl yani pc nin usb giriş yerleri vb falan onları kendimmi alıp seçicem kasayla beraber olması gerek resimleri öyle ama
  • quote:

Nasıl yani pc nin usb giriş yerleri vb falan onları kendimmi alıp seçicem kasayla beraber olması gerek resimleri öyle ama

Tamam icine dahil dedimya kasada var yani.anakartinda cikislari var

Yani şimdi bu parçaları sipariş etsem toplattırıp pc de bi sıkıntı çıkmaz değilmi ve bide oyunlarda kasma olur mu bu sistemde gta 5 ve ya assains cred black flag gibi oyunlarda ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yani şimdi bu parçaları sipariş etsem toplattırıp pc de bi sıkıntı çıkmaz değilmi ve bide oyunlarda kasma olur mu bu sistemde gta 5 ve ya assains cred black flag gibi oyunlarda ?

Senin sectigin ekran kartiyla sorun olur

Neden ama 4 gb ekran kartı var oyunlarda sıkıntı yaşamamak için hangi ekran kartını önerirsin 2. el önerme garantisi yok bütçeye uygun olacak bi ekran kartı önerirmisin ?
  • quote:

Neden ama 4 gb ekran kartı var oyunlarda sıkıntı yaşamamak için hangi ekran kartını önerirsin 2. el önerme garantisi yok bütçeye uygun olacak bi ekran kartı önerirmisin ?

Hd 7850 2gb al max 300tl dir.senin sectiginin 4gb olmasi bi ise yaramiyor

Derken anlayamadım bi işe yaramıyor ? birazdaha açıklayıcı konuş lütfen.
  • quote:

Derken anlayamadım bi işe yaramıyor ? birazdaha açıklayıcı konuş lütfen.

Yav sen benimi tutuyosun anlamadimki:) ekran kartindaki 4gb 2gb 1gb bunlar dan cok cekirdek modeli biti ve o remin hizidir.7850 1gb lik modeli bile o sectigin karta ağır tecavuz eder

benim ki şu an ge force gt 630m çokmu kötü ?
  • quote:

benim ki şu an ge force gt 630m çokmu kötü ?

O laptop .bu istedigin oyunlar icin yavas kaliyor

gta 4 1366 çözünürlükte 15 fps de oynuyorum normalmi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.