Şimdi Ara

PC OYUNLARDAN ATIYOR YARDIMMM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar benm şikayetim şu oyun oynarken belli bi bölüme gelindiğinde pc restart yapıo açıldığında ise sistem çok ciddi bir hatadan kurtarıldı hata raporu oluşturuldu uyarısı geliyor.

bu hataları şimdiye kadar GTA: San Andreas ve COD2 de yaşadım. belli bir bölümden sonra oyunu oynamaya izin wermiyor.

bu şikayetle servise gittiğimde kesin bir cevap alamadım. bana sölenen şey "Windows orjinal oyun sahte olduğu için olabilir" idi. ama açıkcası bu cevap tatmin etmedi çünkü diğer sahte oyunlarda bir sorunum yok. bu arada sorun dvd lerde deil başka pclerde oyun tamamlanabiliyor.

sistem ile alakalı bişey ise Sİstem Özelliklerim;

1GB DDR2 RAM
    512 MB Ekran Kartı
    AMD Sempron 3300+ 2.01 GHz işlemci

EĞER BUNLARDAN BAŞKA BİR SİSTEM ÖZELLİĞİ YAZMAMI İSTERSENİZ SÖYLEYİN HEMEN YAZAYIM.

Şimdiden teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e496 -- 1 Temmuz 2007; 13:06:24 >

• büyük ihtimalle işlemcinin fazla ısınmasından kaynaklanıyordur amd lerde bu sorun var daha iyi bir fan almayı deneyebilirsin, ayrıca ekran kartının 512 mb olmasınına bakma çoğu eski 512 likler yeni oyunları da doğru düzgün çalışmayabiliyor yeni bir ekran kartı almayıda deneyebilirsin.
  • hmm anladim ama işlemci oyunun hep ayni noktasindea mi isiniyor? yane pc kapatilinca işlemci soğuyo bi süre sona o durumda bile atıyor yane bence işlemcidende değil ama ewt sorun ekran kartı olabilir.

ama ekran kartı da belli bi n oktaya kadar kaldırıyor oyunu bi noktadan sona gereksinim mi artıyor? hani gta yı biliosnzdur sürekli aynı yerde geçiyor oyun neden gereksinim artsınki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.