Şimdi Ara

PC oyuncularına acıyorum şu devirde.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ethereum ve yüksek kur yüzünden Ekran kartlarına 4000TL bayılmak zorunda kalmışlar halbuki ekran kartı fiyatına Xbox One + Wireless kol + 5-6 adet oyun alabileceklerinin farkında değiller!

Ortalama bir PC için gerekenler,

Intel Core i7 : 2970TL
    Corsair 32 GB DDR4 RGB Ram : 2815TL
    ASUS ROG RAMPAGE Anakart : 2480TL
    EVGA GTX 1080ti : 6120TL (3 Way-SLI)
    EVGA 1000W Psu : 960TL
    Corsair Crystal RGB Kasa : 1100TL
    Corsair K95 Platinum : 1200TL
    Razer Mamba Tournament edition : 510TL
    Sennheiser kulaklık : 2972TL
    240HZ BENQ Monitor : 2763TL
    Corsair 120LL RGB Fan triple pack : 560TL
    ASUS RT-AC5300 Wireless modem : 2999TL
    Windows 10 Pro full lisanslı : 269TL

Toplam : 42,554TL

Yine de Minecraft'ı cinematic modunda 30FPS olarak oynatamıyor?!

Ortalama bir Konsol için gerekenler,

Xbox One X : 3999TL
    God of War, FIFA 19, Call of Duty BO4, Overwatch, GTA 5 vs. oyunlar (digital indirimli) : 750TL
    Wireless kablosuz kol : 299TL (lag-free)
    LG 4K OLED 42" TV (very low input lag) : 3499TL

Toplam : 8400TL

Yeni güçlü konsol teknolojisi Xbox One X ile 4k 40fps oyun keyfi

• 4000 TL'yi çakma modeme verene bende acırım arkadaş.
  • Ortalama bir bilgisayarda 3 way sli yapan ilk zeki sensin, tebrik ettim.
  • düşük efor trol
  • yav he he
  • O sistem GTA V açar mı?
  • 5 binlik ASUS Rog serisi laptop aldım. Ne kadar oyun varsa yüksek ayarda 60 fps sabit veriyor.

Ac Origins, Witcher 3, Forza 4, GTA 5 vs.

Bazı oyunların optimizasyonu kötü olduğu için hangi sistemde çalıştırırsan çalıştır verimli performans alamazsın. Gerçi belliki konu troll amaçlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.biceps -- 14 Kasım 2018; 19:18:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bencede haklısınızda joystickten fps yahut tps oyunları oynanmaz ki aim alamaZsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklı bu devirde pc toplamak ameleliktir pc de hem oyun yok hemde 5 6k dan aşşağa toplayamazsın konsol candır
  • Ortalama bir pc 3x1080Ti neyin kafası cevaplanasana?
  • Benim aklımda PS1 almak var temizinden. Hem ucuz hem nostaljik hemde kaliteli yelpazesi geniş ucuz oyun oynamış oluruz.

• 32 GB ram az değil mi? 128 GB RAM ekleseydin.
  • Zamanında xbox 360'a deli gibi heves etmiştim. Kolla her oyunu alıp oynamak, guitar hero vs.

Aldım. İlk oyunum Crysisdi. Oyunu aim helper olmadan bitirmem imkansızdı resmen, bu kadar rahatsız bir şey olacağını düşünemedim. Hassaslık ayarları vs muhteşemken birde.

Çok daha fazla oyun aldım, portal vs oynamak güzeldi. Gel gör ki exclusive oyun bile kalmadı. Sonra uygun bir fiyattan kolsuz şekilde sattım. 2d oyunlarda mutlaka lazım oluyor, 6. yılında hala canavar kol.

Sonuç olarak, konsol tek taraflı. Bilgisayarda yapılacakların sınırı yok.

Ha bu arada windowsa da 7 lira verdim sadece 1070 Ryzen 2700x 16gb sistemdeyim.
  • niye Sennheiser kulaklık alayım ?
  • Konu troll ama benim bir arkadaşım 2017 yazında, 2 tane 1080 kartlı makine topladı 30 bin liraya. şuan 50-60 bindir. Çocuk lol'den başka bir şey oynamıyor. millet bir garip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dakath -- 14 Kasım 2018; 19:58:55 >
  • Mücadeleci oyunlar için PC'yi, koltuğuma sırtımı koyup rahat rahat oyun oynamak için konsolu tercih ederim. Ama şu an için ortalama bir performansta sıfırdan PC almak(yada toplamak) çok zor. Şu an kullandığım PC bozulursa bir PS4 alırım mecbur.
  • XBOX da klavye ve mouse kullanmak için:

Buda resmi olarak gelecek mouse ve keyboard:https://www.google.com.tr/amp/s/www.pcgamer.com/amp/xbox-one-is-getting-mouse-and-keyboard-support-as-microsoft-partners-with-razer/

Yazı yazmak ve ekranı işaretlemek için kullanılan mouse keyboardin bana kullanılması aslında çok mantıksız geliyor, daha ekonomik tasarımlar yapılabilinir oyun için. Ama dünya standardı mouse keyboard olmuş ne yapalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 14 Kasım 2018; 20:19:21 >

• Sen pc toplama aman.

240 hz monitör akıcılığı(düzgün fps) ile 30 fps kilitli oyunlarla bir tutuyorsun. Neyse işten anlamadığın kesin.

Ama şunda haklısın oyun oynamak hele pc de oynamak bu devirde lüks oldu ülkemizde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTaR_07 -- 14 Kasım 2018; 20:23:5 >
  • Dont feed the troll

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.