Şimdi Ara

Pc oyun oynarken aniden kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun oynarken pc birden bire kapanıyor bu durum son 1 haftadır var daha önce böle bi durum olmadı.
    Yaptıklarım:
    Kasa temizliği
    Macun yenileme
    ısı değerlerini ölçme "ağır oyunlarda"
    ( Cpu 47C Gpu 59C ekran kartı fanı yüzde yüz bile değilken yüzde yüz yaptığımda 52C 55C arası gösterdi)
    Pc özellikleri:
    Core i5-6500 3500Mhz
    Ram DDR4 2133 16gb
    MSI Nvidia GeForce GTX 960 4GB 128Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı (GTX 960 GAMING 4G)
    Psu 500W aktif-PFC güç kaynağı 12V1: 18A , 12V2: 17A , +5V: 21A , +3.3V: 22A
    SSD 120Gb
    windows 10

Fps kaybı yok tıkanma yok ısınma yok ama pat diye birden gidiyo ve 1 saniyede yeniden açılıyo genel olarak pcde bi ağırlaşma yok ztn pc 4 saniye de masaüstüne geliyo güncellemeler full ayrıten 3 tane daha fan var pcde ve işlemcide ayrı akasa k32 fanı var. (farklı oyunlarda da denedim)

sorunu bi türlü bulamadım tek düşüncem enerji olayı ama 1 yıl durmadan oyunlar oynadım en ağır oyunları bile kapanmayı geç ses dahi çıkmadı. Şuan olması donanımsal mı sistemsel midir ?

Bi zahmet yardım edin ya kafayı yicem :D

• her oyunda mı yapıyor, belirli bir oyunu oynarken mi oluyor bu?

Edit: ikinci okumam da farkettim farklı oyunlarda da denedim yazdığını, fikrim yok malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havacı27 -- 8 Kasım 2017; 8:57:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.