Şimdi Ara

PC ONLİNE OYUN ÖNERİSİ.!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Önerebileceğiniz Online, Karakter Geliştirmeli Online Oyun Önerileriniz Nelerdir ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• black desert online
  • Hocam oyun ücretlimi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 1tekin

Hocam oyun ücretlimi ?
    steamde 19 lira ben indirimle 10 liraya falan almıştım
  • Hocam bende çok fena ping sorunu var ne csgo oynayabiliyorım nede apex legend bu oyunda ping sorunu varmı ?

• 1tekin 1 kullanıcısına yanıt
    Ping sorunu sizden kaynakli.
    Her online oyunda o sorunu yasayacaksiniz.

• general4242 kullanıcısına yanıt
    Hocam galiba çözdüm modemin yanına aldım şuan ping sorunum yok ama sürekli modemin yanınada alamam pc acaba gelişmiş bir modem alırsam sorun çözülürmü ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Modeminizi eğer her gün açık bırakıyorsanız,oyuna girmeden önce kapatıp açın. Hat değerleriniz yenilenir. Eğer hala pinginiz varsa internet servis sağlayıcınızla görüşün, altyapınızda problem vardır.
    İss nizin destekledigi iyi bir modem alabilirsiniz. Pahalı gelirse acces point alip modeme ethernet kablosu ile bagliyorsunuz. Kablosuz yayini acces point yapiyor. 150 tl falan.

• ThEagles kullanıcısına yanıt
    Hocam ethernet kablosu ile modemi koridora alacağım evin tam ortasında olsun diye modem arkadaşın odasında sürekli gidemem laptop ile yanına birde modemi yüksek bir yere alacağım koridorda bakalım artık şuan modemin yanında ping sorunu yaşamıyorum

Hocam tam net bir modem ismi önerirmisiniz ? 100-150 Tl arası sinyal gücü yüksek

O konularda detayli bilgim yok. İnternet servis sağlayıcınız her taktiginiz modeme uyum saglamiyabilir.
    Galiba öğrenci evinde kaliyorsunuz
    Kablo cekmek sorun değilse daha ucuza gelir ve her turlu kablosuz sinyalden daha iyi olur.
    Modemi evin ortasına alacam demissiniz hem oyle yapin hemde uzun ethernet kablosu alin. (Ben 20 metre kabloyu 10 tl ye falan almistin gittigidiyordan.)
    Kabloyla bağlanın yani

10 metre alayım sonradan 10 metre daha alıp kendi odamda laptopa bağlarım

İki cat kablosunu birbirine baglamak için araya aparat almaniz gerekecek herhalde ?

Cat girişi sadece arkadaşın odasında var ordan koridora çekecem koridorda yüksek yere bağlayacam daha iyi sinyal vereceğini düşünüyorum başka türlü ağır oyunlarda ping 1000-1500 oluyo

• Neverwinter

• Güzel Seneryo İstiyorsan Ve Epey Bir Vaktin Varsa Warframe'i Tavsiye Ederim Ama Haberin Olsun Adam Akıllı Bir Yerlere Gelmen İçin Baya Bir Uğraşman Gerekiyor
  • elder scrolls online

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.