Şimdi Ara

PC nin wifi gücünü nasıl artırabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PC nin wifi gücünü nasıl artırabilrim?(laptop)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.e.m -- 1 Ocak 2015; 3:15:49 >

• Bilgisayarının alıcısı muhtemelen 802.11 b/g/n ' dir. Daha hızlı ve geniş alanda çeken harici bir 802.11 ac wifi adaptörü alarak bu işi çözersin. Ama ne yazık ki bilgisayarının alıcısı için yapabileceğin birşey yok.

802.11 ac wifi adaptör önerisi istersen :http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-archer-t2u-600-mbps-wireless-dual-band-ac-usb-20-kablosuz-adapter/productDetails.aspx?productId=bd801593&categoryId=103939#engine=prudsys

• quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

Bilgisayarının alıcısı muhtemelen 802.11 b/g/n ' dir. Daha hızlı ve geniş alanda çeken harici bir 802.11 ac wifi adaptörü alarak bu işi çözersin. Ama ne yazık ki bilgisayarının alıcısı için yapabileceğin birşey yok.

802.11 ac wifi adaptör önerisi istersen :http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-archer-t2u-600-mbps-wireless-dual-band-ac-usb-20-kablosuz-adapter/productDetails.aspx?productId=bd801593&categoryId=103939#engine=prudsys

Anladım kardeşim sana şikayetimi şöyle anlatayım bir kablosuz modeme arkadaşların bilgisayarlarıyla birlikte bağalnıyoruz aynı oyuna giriyoruz bende ping 130 150 arası onlarda ise 95 aynı şey video izlemede veya sayfalarda gezerken de oluyor.

Şimdi önerdiğin cihazı alsam düzelir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: e.e.m

quote:

Bilgisayarının alıcısı muhtemelen 802.11 b/g/n ' dir. Daha hızlı ve geniş alanda çeken harici bir 802.11 ac wifi adaptörü alarak bu işi çözersin. Ama ne yazık ki bilgisayarının alıcısı için yapabileceğin birşey yok.

Anladım kardeşim sana şikayetimi şöyle anlatayım bir kablosuz modeme arkadaşların bilgisayarlarıyla birlikte bağalnıyoruz aynı oyuna giriyoruz bende ping 130 150 arası onlarda ise 95 aynı şey video izlemede veya sayfalarda gezerken de oluyor.

Dostum senin bilgisayarın arkadaşlarınınkine göre eski mi yoksa aşağı yukarı aynı modeller mi?

Eğer bilgisayarlar çok farklı değilse senin bilgisayaranın yazılım kısmında da sorun olabilir. Bilgisayarının internetini meşgul eden virüs vb. den kaynaklı bağlantı hızın düşebilir. Öncelikle bilgisayarını komple virüs taramasından geçir daha sonra combofix ile tara.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Dostum senin bilgisayarın arkadaşlarınınkine göre eski mi yoksa aşağı yukarı aynı modeller mi?

Eğer bilgisayarlar çok farklı değilse senin bilgisayaranın yazılım kısmında da sorun olabilir. Bilgisayarının internetini meşgul eden virüs vb. den kaynaklı bağlantı hızın düşebilir. Öncelikle bilgisayarını komple virüs taramasından geçir daha sonra combofix ile tara.

Benim bilgisayarım 2 3 sene daha eski.

• Hem bilgisayar eski hem de arka planda internet o kullanan uygulama falan fazlaysa normal olabilir. İyi bir wi-fi güçlendirici alıp, kullanabilirsin. Ama çok fark eden bir şey olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

Hem bilgisayar eski hem de arka planda internet o kullanan uygulama falan fazlaysa normal olabilir. İyi bir wi-fi güçlendirici alıp, kullanabilirsin. Ama çok fark eden bir şey olmaz.

Hadi ya yani çözümü yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

Hem bilgisayar eski hem de arka planda internet o kullanan uygulama falan fazlaysa normal olabilir. İyi bir wi-fi güçlendirici alıp, kullanabilirsin. Ama çok fark eden bir şey olmaz.

Hadi ya yani çözümü yok

Yani durum bu. Bilmiyorum belki daha yardımcı olabilecek arkadaşlar olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarın içıni değişiklik yapılamaz mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.