Bildirim
Pc'nin kendini resetlemesi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Isındığından olabilir veya formatla gitmeyen virüsler var onlarıda linux live dvd yapıp silebilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: Tore4dor
Isındığından olabilir veya formatla gitmeyen virüsler var onlarıda linux live dvd yapıp silebilirsin
Yok oyle isinma falan olmadi. Haftada 1-2 kere olurdu formattan once, format sabah attim bugun 2 kere resetledi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Isınmadan olabilir bu aralar hava sıcaklığının etkisiyle kasanın yan kapağını aç -
Ama islemci sogutucum falan var masaustundeyken oluyor bu olay. Oyun sirasinda falan olsa anlarim. Ben haftada 1 kere fanlari sabitliyorum kompresoru basiyorum toz moz kalmiyor :) yani isinmadan degildir o kadar eminim :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yarkan88
Merhabalar,
Geçen hafta pc ye lisanssız office yükledim sanırım virüslüydü pc sapıttı. sabah temiz 1 format attım bu sefer office kurmadım. bütün driver lar herşey güncel. ama eskiden de oluyordu. her zaman değil ama ara sıra pc kendini resetliyor durduk yere. sebebi ne olabilir?
CPU aşırı ısınıyorsa resetleme olur anlamak için AIDA64 Extreme Edition programıyla sıcaklıklara bakın ve sonuçları SS olara atın bakalım..
Sistem özelliklerini bir zahmet yazın klavye elinize yapışmaz.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Yunus MF
quote:
Merhabalar,
Geçen hafta pc ye lisanssız office yükledim sanırım virüslüydü pc sapıttı. sabah temiz 1 format attım bu sefer office kurmadım. bütün driver lar herşey güncel. ama eskiden de oluyordu. her zaman değil ama ara sıra pc kendini resetliyor durduk yere. sebebi ne olabilir?
CPU aşırı ısınıyorsa resetleme olur anlamak için AIDA64 Extreme Edition programıyla sıcaklıklara bakın ve sonuçları SS olara atın bakalım..
Sistem özelliklerini bir zahmet yazın klavye elinize yapışmaz..
Sol tarafta nickname kisminin altindaki pc resmine basarsaniz sistem ozelliklerini gorursunuz. Klavye elime yapismaz ama tabletteb bagliyim :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Yunus MF
quote:
Merhabalar,
Sistem özelliklerini bir zahmet yazın klavye elinize yapışmaz..
Sol tarafta nickname kisminin altindaki pc resmine basarsaniz sistem ozelliklerini gorursunuz. Klavye elime yapismaz ama tabletteb bagliyim :)
Tamam anladım reset atmasına sebep aşırı sıcaklıktır.. Sonuçları alırsam daha iyi olur..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X