Şimdi Ara

Pc nin fanı temizlendi macunu yenilendi ama hayla kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Elimde Toshiba qosmio F20 2005 model bi laptop var arkadaşımın laptop bi el at belki adam olur dedi HDD si bozuktu yeni hdd aldım taktım atomlarına ayırıp bi güzel temizledim fanını felan heryerini macun aldım işlemciye anakarta güzelce sürdüm format attım vs driverlar yüklerken bir kaç defa kendini kapattı sonra açık ken tekrar aynısını yaptı en sonunda arkadaki pilini çıkardım zaten kablosuz çalışmıyor pilin bir işe yaradığı yok açıkçası şuan yaklaşık 3 saatir açık büssürü işlemde yaptım dosya yükledim program yükledim HDD yi test ettim tarattım bad sector yok gayet sağlıklı şuan hayla kapanmadı diyebilirm ama her an kapanıcak gibi hissediyorum acaba neden bu arada söylemeyi unuttm malum böyle bilgisayara xp kurulur anca şuan Xp yüklü

• kapandıktan sonra hemen açmaya çalıştığınız zaman açılıyor mu ? yoksa bir süre bekledikten sonra mı açılıyor ?
  • kapandıktan sonra hemen açmaya çalışınca açılıyor sonra bi süre daha açık kalıyor tekrar kapanıyor ama en son pili çıkardıktan sonra hayla kapanmadı şuan da açık zorluyorum birşeylerle uğraşıyorum sürekli kapansın die hayla açık acaba arkadaki pildenmiydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0h3m

kapandıktan sonra hemen açmaya çalışınca açılıyor sonra bi süre daha açık kalıyor tekrar kapanıyor ama en son pili çıkardıktan sonra hayla kapanmadı şuan da açık zorluyorum birşeylerle uğraşıyorum sürekli kapansın die hayla açık acaba arkadaki pildenmiydi ?

olabilir.
    ama sorun ısı kaynaklı değil. yani en azından işlemci ısınması gibi bir sorun değil. işlemci ısısından kaynaklanıyor olsa kapanınca hemen açmaya çalıştığınız zaman açılmaması gerekiyor.
    bataryasız olarak kullanmaya devam et bence doğru yoldasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxCooLxXx

quote:

Orijinalden alıntı: b0h3m

kapandıktan sonra hemen açmaya çalışınca açılıyor sonra bi süre daha açık kalıyor tekrar kapanıyor ama en son pili çıkardıktan sonra hayla kapanmadı şuan da açık zorluyorum birşeylerle uğraşıyorum sürekli kapansın die hayla açık acaba arkadaki pildenmiydi ?

olabilir.
    ama sorun ısı kaynaklı değil. yani en azından işlemci ısınması gibi bir sorun değil. işlemci ısısından kaynaklanıyor olsa kapanınca hemen açmaya çalıştığınız zaman açılmaması gerekiyor.
    bataryasız olarak kullanmaya devam et bence doğru yoldasın.

Bilgilendirdiğin için teşekkürler bataryanın ömrü kalmamış zaten kablosu takılı olmadan pc açılmıyor bile :)

• son durum ne ? kapanma yapıyor mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.