Şimdi Ara

pc monitöründen den tv izleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar hp 2311 gt monitörüm var . hdmi dvi-d ve vga çıkışı var ben bu monitörü tv olarak nasıl kullanabilirm ?? mesela digiturk yada uydu alıcısı gibi şeyleri monitöre bağlama şansım varmı araştırdım ama net sonuç göremedim bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz.. teşekkürler şimdiden

• uydu alıcısındaki hdmi çıkısını kullanabilirsiniz.
  • evde uydu alıcısı var aama sanırım onun hdmi çıkışı yok... bide ben hdmi la kullanıyorum pc de dvi dan yada vga dan bağlayıp tak çıkar derdi olmadan kullanmak mümkünmü onun için her hangi bi çevirici aletmi almam lazım
  • Konuyu takip ediyorum. JETVIEW Monitörüm var. VGA Girişinden Scart girişini birleştiren bir kablo vs bişey yapabilirsek olabilir aslında
  • yapan biri olsa keşke de şöyle tam olarak çözsek konuyu rahatlasak :)
  • bende 1 2 yerde gördümde kullanan biri çıksa keşke. eğer çalışcağı garantiyse almak çok işe yarar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc 'den apple tv'ye yansıtma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fazladan monitörümü ben de yatak odasında bu şekilde kullanmayı düşündüm ama SLEEP OFF (ayarlanan süre sonunda kapanma) fonksiyonu monitörde yok Bu yüzden vazgeçtim..
    Ama araştırdığım kadarıyla bu konuda DARK Marka ürünler F/P olarak en iyi seçim
  • dvi çıkışlı uydu alıcıları var ama extra ses lazım onlarada.
  • digitürk ün hdmi çıkışını bağlayabilirmiyim peki ?
  • hoparloru yok ben onu hiç düşünmedim :) receiverin hopalror giirişide yoktur sanırım
  • arkadaşlar bu cihazdan elimde 2. el var. 6 aylık çok temiz kullanıldı.
    ilgilenenler göz atabilir. Sorunsuz kullanıyorum. İhtiyaçtan satılık.
    http://forum.donanimhaber.com/m_66828385/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66828385
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.