< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Pc monitörü yanlış algılıyor

-
-
technopat
Out of Range Hatası Nasıl Çözülür?https://www.technopat.net/2020/11/11/out-of-range-hatasi-nasil-cozulur/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Out of range hatasını hallettim ama hallettikten sonra normalolarak açılıyor pc ekran geliyo ama oyunlarda hala monitörü 1920x1080 olarak tanıyor ama normal de bi problem yok 1024x768 kullanıyorum mesele witcher2 de hata vermiyo monitör normalde 1600x900 artık o çözünürlüğünü gostermiyo
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunlarda çözünürlük ayarlarında 1600x900 ayarı yok mu? Belki ön tanımlı geliyordur.
-
-
-
Monitörün modelini yazar mısın.
-
-
Ayrıntılar donanım kimlikleri fotosunu at. Senin monitörün çöz. 1600x900 olduğundan emin misin.
-
-
Windows + Ctrl + Shift + B aynı anda bas
Bastım değişen bir şey yok
Aygıt yöneticisinden ekran kartına sağ tık cihazı kaldır de, sürücüyü de kaldır. Bilgisayarı kapat, monitörün kablolarını sök. Ekran kartınıda sök, bios pilinide çıkar. 10 dk bekle . Hepsini tak . Ekran kartını yeniden kur.
Ekran kartı driver ail yükle yaptim ama sizin dediğinizi de yaparim
-
Problem monitörü 1600x900 yapmak istemem değil monitörü 1920x1080. Algiliyo ve oyunlarda problem oluyo zaten normalde 1024x768 kullanıyorum
Daha önce bu çözünürlük seçenekleri yoktu. Monitörü doğal çözünürlüğü dışında çalıştırırsan orantısızlıklar olur. Ekran kartı ile ilgili olabilir. Sen bence çözünürlüğü 1366x768 veya 1360x768 yap görüntü daha dengeli olur.
-
Tamam senin dediğini yaparım daha problem olmaz insy yardım için sağol 🙂
Benim aklıma başka birşey gelmiyor, sorun olursa profesyonel yardım gerekli.
Yiyorsun bizi Tayfurr!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X