Şimdi Ara

Pc modemi gormuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cok sik mtu degisiren biriyim,mtu degistirdigim sirada modem arayuzunu baglanamamaya basladim.
    Modem airties ilk once modeme reset attim fakat genede baglanamadim.Hic bir sekilde nete baglanamiyorum.Fakat modeme nicin baglanamadimi anlamis degilim.Lutfen dns degistirin vb. onerilerde bulunmayin hepsini denedim.
    İpconfig den baktigimda bana 169 lu bir ip verdigini gordum ki sanirim buda pc nin modemi gormedigini gosteriyor.
    Kablosuz inca modemimi taktim sorun onda da ayniydi.Fakat telefondan modem ara yuzune baglanip gerekli ayarlari yaptim yine de pc modemi gormedi
    Bu noktadan sonra ne yapmam gerekiyor yardimlarinizi bekliyorum.Bu sorunla birkez daha karsmistim anca fomatla duzeltebildim.Tekrar format atmak istemiyorum sorunu cozme kanatindeyim.
    PC den anlamayan biri degilim buyuzden kalkip bana modem resetleme yaptirmaya kalkmayin lutfen.Network den anlayan arkadaslardan yardim bekliyorum..Cok uzun oldu sanirim kusura bakmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuya ulaşan arkadaşlara:çözümü bulamadım malesef sadece formatla düzeltebildim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.