Merhaba beyler ben bilgisayarımı güçlendirmek istiyorum Caspercıya gidip oradan ram falan alsam olurmu elimde 75 Tl var benim sistemim 512 Mb ram 256 mb ekran kartıişlemci İntel(R) pentium(R)4 CPU 3.00GHz (CPus)
Kardeşim elindeki bilgisayara verecekleri para 100tl civarı olduğu için update yaparsan rami 1 yaparsın veya o fiyatlara alınabilecek ikinci el bi ekran kartı alıp doyumsuz bi şekilde kullanırsın. Sapphire HD3650 128Bit 512/1GB ekran kartı var elimde istersen 60tlye yollayayım.Kargo benden olsun.
sistemin çok eski. ddr ram var ise 1 gb daha eklemen sistemi rahatlatır. ama başka yatırım yapılacak durumda değil..
quote:
Orijinalden alıntı: CezaRapzido
Merhaba beyler ben bilgisayarımı güçlendirmek istiyorum Caspercıya gidip oradan ram falan alsam olurmu elimde 75 Tl var benim sistemim 512 Mb ram 256 mb ekran kartı işlemci İntel(R) pentium(R)4 CPU 3.00GHz (CPus)
senin yerinde olsam forumuın 2.el kısmında biraz gezer Core 2 duo 6x seri + uygun kartlara bakarim + üstüne de ddr2 800 2 gb'lik bir ram aldin mi toplamda 150 tl'ye tüm sistemi yenilersin. ...2.el olarak toplamadan ve 100-150 tl limitini aşmadan zaten daha uygun bir güncelleme yapamazsin malesef.