Şimdi Ara

PC'ler Konsollardan 10 Kat Daha Güçlü (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
9.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • XBOX 360 vardı bozuldu bu sefer ps3 aldim ama oda pc kadar zevk vermedi yine zamanınım cogu pc de geciyor bu sefer yeni pc toplatırdım ve oyun grafikeleri ps3 ten daha güzel ekran kartı gtx 590 i 7 işlemci ud4 anakart 8 gb 1333 mhz ram.lg 3d monitör 1gb hardisk ve nvidia 3d gözlük aldim bu sefer full ayarda oyun bir baska oldu yani demek istediğim ps 3 1000 tl pc 5000 tl ve pc cok daha iyi parasını hakediyor ne yapcaz zaten tek zevkimiz bu parayı yesek ne olcak bankada tutsak ne olcak yastık altı yapsak ne olcak bu zevk anlatılmaz yaşanır
  • 2014'de PS3 ve Xbox 360 kalacak mı sanıyorsunuz?PS4 ve Xbox 720 çıkınca onlar pc den 100 kat daha güçlü olacak.
  • Pc 10 kat değil 20 kat güçlü gel gelelimki konsolda ekran kartı derdi yok oyunlar son derecede optimize edilmiş olarak sunuluyor şu anda kullandıgım pc son derece iyi ama ps3 de oyun oynamak daha eğlenceli güç mü eğlencemi eğlencesiz bir güç güç değildir :P
  • Bak revo bunlar senın yazdıkların :D

Bazı süperzekalar da, ikinci resmi konsoldan sanmışlar2ci resim nere konsol nere yav aklınız alıyormu çevrenin o konsolda bu kadar detaylı olabileceğini, editörler dalga geçmiş sizle resmen.Burada konsolu 2ci resime bakarak savunanlar gene EPIC FAIL oldu, bir hafta aradan sonra (ilk epic fail'i bilenler bilir)Kalın sağlıcakla, ancak en kısa sürede 2yle 3ün yerini değiştirin, yanlış koymuşsunuz trailer daki an 3cü resim, 2 değil.

Ters köşe :D zuhahahah

revoyu nasıl bilirdiniz:İyi bilirdik yanlız çok boş konuşurdu hep hava atmaya milleti ezmeye çalışırdı kim bilebilirdi sonunun böyle olucağını..

:D

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Crytekten_Crysis_Karsilastirmalarina_Duzenleme-19669.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encuni -- 23 Eylül 2011; 17:19:52 >

• _RevO_

boşver bunları hep haklı sandılar kendilerini, şimdi de bize hayalci diyorlar... insanları yalancı yerine koymak fanboy yerine koymak çok basit zaten :D...

zaman herşeyin ilacıdır...

gergin supermariooooo

işte bu ilaç senin sakinleştiricin olucak

gerçekler acı geliyor insana tabi...
  • YouR@ck hocam harika konuşmuşsun aynı düşünceleri paylaşıyoruz ağzına sağlık .
  • Bir ters köşe daha geliyormu ne :D

Bazı süperzekalar da, ikinci resmi konsoldan sanmışlar2ci resim nere konsol nere yav aklınız alıyormu çevrenin o konsolda bu kadar detaylı olabileceğin
  • Konsolcu arkadaşlar bari bu konu altında susmayı tercih edin:)
    sıkıntı geldi:)
  • Arkadaş hala anlamamakda ısrar edıyorusnn :D

O trailer ilk aşamada çıkan en son hali değil :))
  • 23.09.2011 17:14:29

adamlar konsolun gücünü 8800gtyle kıyaslamış ki o sırada 8800gtx piyasadaydı ps3ün çıktığı zaman ve tek 8800gtx her açıdan ps3ü tek başına 2ye katlar ki zamanında 8800gtx 3 way slı yapılabiliyordu hiç bir konsol hiç bir zman bir pcye güç olarak rakip olamaz her zaman aralarında 2-3 kat fark olucak gerçek güç açısından xbox 720de çıksa ps4de çıksa konsollarınız her zaman pcnin güç olarak 2-3 kat gerisinde kalıcak ayrıca konsolda harika bir alet xbox 360 simi çok seviyorum ama pc tamamıyla keyif işidir xbox beni bir oynun başında 2 saatden fazla tutamaz ama pc beni bütün gün başında tutuyor pcnin parçalarını temizlemek bile bana ayrı bir keyif veriyor o yüzden böyle tartışma çıkarmaya gerek yok bana göre bi god of war 3ün pcye gelemesine gerek yok oynu ps3ümde oynadım ve hayatımın oynu budur demiyorum hiç bir exce bunu demiyorum ama pcde konsola gelmesi gereken siz,n kaçırdığınız o kadar çok nimet var ki red orchestra,witcher 2 (xboxa geliyor demeyin grafikler mediumda oynıcaksanız bu oynun hiç bir anlamı kalmaz),total war serisi starcraft 2 daha neler neler

• Konsolculara söylüyorum :) , tamam donanım değiştirmiyosunuz ama görüntü ayarlarınızı bi söyleyin 1024x700 ile 1280x720 pixel arası medium bazen high - medium arası texture kalitesi shadow kalitesi low medium high arası oyuna göre karışık , Anti aliasing bazı oyunlarda var oda 2x nadiren 4x , Ps3 te bir oyunda 16x MLAA vardı unutmadan , sadece bu kadar işte Exc oyunlar güzel ama Uncharted da bile AA yok , 2007 yılında toplanan Q6700 ve 8800gt 4gb ramli bir sistem şu an tüm oyunları sizin oynadığınız ayarda çok rahat açacaktır hatta daha yüksek ayarlarda hemde AA lı.Hele birde OC yaparsanız uçtu gitti :) . Sürekli donanım yenilemek bir tutkudur daha yüksek kalitenin tutkusudur. Tamam Ps 4 ve XBOX 720 çıktığında PC lerden en fazla CPU-GPU ortak çalışmasında % 50 güçlü olacaktır.Yüksek ihtimal IBM ve AMD işlemci kullanacaklardır. Ama görüyoruzki INTEL in performans seviyesinde eski nesillerine oranla daha gelişmiş mimarileri kullanmasıyla (render geliştirmeleri vs) fark ilk çıktığında % 25-30 dan fazla olmayacaktır. Ertesi yıl PC yine zirveye yerleşecektir.

Sözlerim yanlış anlaşılmasın konsol düşmanı değilim ama herkesin gerçekleri bilmesini istedim.

• blood time

iyice varoşa bağladın

peki sen git pc inde oyun oyna

ayda yılda bir çıkan multiplatform oyunlarla idare et

devam et

sıkıldım bu muhabbetten kaçar ben
  • quote:

Ekran kartı fiyatı 350-450 tl'dir maksimum 1200 tlye bir ekran kartı göstersene ?

http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/pny-quadro-2000-1gb-ddr5-128-bit-pci-ekspres-profesyonel-ekran-karti-2631.html
  • 6 senelik konsollar ve bu konsolların donanımlarını değiştirmemiz mümkün değil ama pc her zaman 1 sene geçse bile yeni ekran kartı ve diğer tüm donanımları değiştirmek mümkün your@ck konsol firmalarına laf atmış brz ama o avatar grafikli bir oyun olabilmesi için snn en az bir pc ye 3-4 bin tl harcaman gerekio ama konsollar piyasa çıktığında 1-1,5 bin bin tl ve buna artı bi donanım almıosun yni ekstra bi ücret ödemiosn donanım için ama pc için her sene mükkemmel gelişen teknoloji sayesinde mükkemmel ekran kartları çıkıo ve her sene sırf ekran kartı değil diğer tüm donanımları değişmen gerek ve çoğu insan bunu yapamayabilir doğru sölüyosun avatar grafikli olabilir istense şuan oyunlar ama bu işin bide para durumu var
  • WALLA Hİ ŞU RESİMLERE BAKTIM DA 2005 DE Kİ BATTLEFİELD 2 İLE 2011 DE Kİ BATTLEFİELD 3 ARASINDA HAYVANİ BİR FARK VAR YA O NEDİR ÖYLE YA BİZ OYUN OYNAMIYORUZ KARDEŞİM RESMEN DICE BİZİ BATTLEFİELD 3 TE SAVAŞA SOKMUŞ BE KARDEŞİM WALLA HELAL OLSUN DICE NE DİYEYİM...
  • O zaman yeni konsol çıkmış olacak merak etmeyin.
  • 6 sayfalık yorumları okumaya üşendim açıkçası. Çoluk çocuk kaynamıştır şimdi. Neyse. Şunu söyleyeyim Nvidia da biliyordur ki her şey grafik değil. Koltukta oturup oyun oynamanın verdiği zevki, konsolların online sistemlerini başka ne verebilir ki. Önemli olan platform değil ki oyundur. Görüyorsunuz düşük grafikli oyunların ne kadar sattığını. Tartışacaksanız da adam gibi tartışın, "benim babam senin babanı döver" şeklinde tartışmayın. Hangisinde daha güzel oyunların olduğunu, hangisinde oyun oynamanın daha rahat olduğunu tartışın. Ha bir de tartışırken bahsettiğiniz platformların fiyatlarını da karşılaştırın derim.
  • @merty

İşte konsolcuların zeka seviyesi belli oldu.adam gelip çizim kartı gösteriyor, allahım bu nasıl bir cehalettir.

Bırakın yahu hiçbirinizle uğraşmaya bile değmez birkaç birşey öğrenin sonra gelin burda tartışalım.Eşşek ile at aynı pistte yarışmaz...

Şu halinizi gördükçe size karşı olmakla ne kadar haklı olduğumu görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3rett0 -- 23 Eylül 2011; 18:55:39 >
  • Nvidia tabiri caizse, ticaret ayağı yapmakta... Zira bu konferans ile 2005 yılının öncesindeki açıklamaları ters düşüyor. Örnek vermek gerekirse:

"We are thrilled to partner with Sony Computer Entertainment to build what will certainly be one of the most important computer entertainment and digital media platforms of the twenty-first century,"added Jen-Hsun Huang, president and CEO, NVIDIA. "Over the past two years NVIDIA has worked closely with Sony Computer Entertainment on their next-generation computer entertainment system. In parallel, we have been designing our next-generation GeForce GPU. The combination of the revolutionary Cell processor and NVIDIA's graphics technologies will enable the creation of breathtaking imagery that will surprise and captivate consumers."

Zamanında heyecan içinde PS3 için 21. yüzyılın en önemli bilgisayar eğlence sistemi ve dijital medya platformlarından biri deyip, bugün PC oyunculuğu konsol oyunculuğunu geçecek demek ya tutarsızlıktır, ya da iş koparma çabasıdır. Kaldı ki yayınlamış oldukları grafikleri istatistik bilen biri elindeki mevcut verilerle gayet rahat çıkartabilir, ancak ceteris paribus koşullarında... Hesaba katılmayan bir çok etmen var. Dikkat edilirse oranlar sabit bir şekilde arttırılmış. Bundan bir süre sonra, "Sony ve/veya Microsoft ile şöyle güzel bir anlaşma yaptık, aman efendim konsollar harikadır, mükemmeldir." gibi bir açıklama gelirse Nvidia tarafından hiç de şaşırmayacağım.

• Konsolların sistemleri sabit olduğundan dolayı gelecek nesildeki ileri teklonoji oyunların grafiklerini yakalamaları zor oluyor.Fakat pc sistemi ise her geçen gün yenileniyor.Yavaş yavaş pc bir dönüş başlıyor.Bunun ilk adımları Battlefield 3 ile atıldı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.